De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn werkstuk over Sims <3 L L  Sims 3 beestende TekstVideo  Sims 3 beestende is een game met huisdieren je kan het leuk hebben met dieren en soms.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn werkstuk over Sims <3 L L  Sims 3 beestende TekstVideo  Sims 3 beestende is een game met huisdieren je kan het leuk hebben met dieren en soms."— Transcript van de presentatie:

1

2 Mijn werkstuk over Sims <3 L L 

3 Sims 3 beestende TekstVideo  Sims 3 beestende is een game met huisdieren je kan het leuk hebben met dieren en soms niet kijk naar film  Op volgend dia

4

5 Sims 3  Is strategies en duur je hebt een eigen leven Pas op somigge bevatten seks

6

7 Sims uitbreidings pakket Late Nigte  Een uitbreidings pakket in totaal kan je een superster worden en in de avond niet slapen maar lol hebben en liefde niet alleen lol romatiche lol:P

8

9 Wereld avonturen uitbreidingspakket  Een spannend en liefdevol uitbreidingspakket je kan naar China Egypte en zelfs naar parijs voor liefde en avonturen!<3

10

11 De sims middeleeuwen  Vroeger en verdrietig toveren No Love en vechten niet fijn maar voor sommigge wel! En je kan wel het eng vinden !

12

13 Sims ambities  Is een uitbreidings pakket waarbij je ook een leven hebt en je hebt werk en ook school net als sims 3 en het is wel een beetje leuker meer sims 2!

14

15 Sims levens weg  Uitbreidings pakket je kan meer kinderen krijgen en je hebt vaak familie ruzie en verliefd worden liefde trouwen en meer!

16

17

18 Sims studenten leven  Word studend en ga uit je dak en slaap word meester of leerling het word je beste tijd!

19

20 Sims free time  Lekker na school en werk wat doe je dan lekker met je vrienden stelen enz

21

22


Download ppt "Mijn werkstuk over Sims <3 L L  Sims 3 beestende TekstVideo  Sims 3 beestende is een game met huisdieren je kan het leuk hebben met dieren en soms."

Verwante presentaties


Ads door Google