De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Opwekkingslektuur / Continental Sound 1/4 EEN RIVIER VOL VAN VREDE - 88 (Opwekking) Een rivier.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Opwekkingslektuur / Continental Sound 1/4 EEN RIVIER VOL VAN VREDE - 88 (Opwekking) Een rivier."— Transcript van de presentatie:

1 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Opwekkingslektuur / Continental Sound 1/4 EEN RIVIER VOL VAN VREDE - 88 (Opwekking) Een rivier vol van vrede, een rivier vol van vrede, een rivier vol van vrede in mijn hart. Een rivier vol van vrede, een rivier vol van vrede, een rivier vol van vrede in mijn hart.

2 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Opwekkingslektuur / Continental Sound 2/4 EEN RIVIER VOL VAN VREDE - 88 (Opwekking) Een fontein vol van blijdschap, ) een fontein vol van blijdschap, )2x een fontein vol van blijdschap, ) in mijn hart. )

3 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Opwekkingslektuur / Continental Sound 3/4 EEN RIVIER VOL VAN VREDE - 88 (Opwekking) Ik heb lief als mijn Jezus,) ik heb lief als mijn Jezus,)2x ik heb lief als mijn Jezus,) in mijn hart.)

4 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Opwekkingslektuur / Continental Sound 4/4 EEN RIVIER VOL VAN VREDE - 88 (Opwekking) Een rivier vol van vrede, ) een fontein vol van blijdschap, )2x ik heb lief als mijn Jezus ) in mijn hart. )


Download ppt "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Opwekkingslektuur / Continental Sound 1/4 EEN RIVIER VOL VAN VREDE - 88 (Opwekking) Een rivier."

Verwante presentaties


Ads door Google