De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zeeotters Otto en Lientje De Zeeotter is een van de weinige dieren die gereedschap gebruikt, zo gebruiken ze stenen om de schelpen van schelpdieren te.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zeeotters Otto en Lientje De Zeeotter is een van de weinige dieren die gereedschap gebruikt, zo gebruiken ze stenen om de schelpen van schelpdieren te."— Transcript van de presentatie:

1

2 Zeeotters Otto en Lientje De Zeeotter is een van de weinige dieren die gereedschap gebruikt, zo gebruiken ze stenen om de schelpen van schelpdieren te openen en ze dan op te eten. Als vrouwtjes op zoek gaan naar voedsel wikkelen ze hun kroost wel eens in kelp. De jongen drijven dan net als een kurk op het water, ze kunnen tot 60 meter diep duiken op zoek naar voedsel. De zeeotter komt zelden aan land als ze gaan rusten draaien ze zichzelf vast in een lange sliert wier zodat ze rustig op de plaats blijven dobberen. Ze besteden veel tijd aan de vacht om die luchtig en schoon te houden de luchtbellen in de vacht zorgen ook voor extra drijfvermogen.

3 Vader Otto

4 Moeder Lientje

5

6 Je bent lief..zullen we gaan zwemmen?

7

8

9

10

11

12

13 Eerst ik en dan krijg jij ook wat

14 Zo nu gaan we nog even wat spelen

15

16 Hou op met die herrie!!!

17

18

19

20

21 EINDE Heerlijk…relaxen in het water Powerpoint: Tilly Muziek: In the beginning van Nicos


Download ppt "Zeeotters Otto en Lientje De Zeeotter is een van de weinige dieren die gereedschap gebruikt, zo gebruiken ze stenen om de schelpen van schelpdieren te."

Verwante presentaties


Ads door Google