De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klassenfeest Halloween

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klassenfeest Halloween"— Transcript van de presentatie:

1 Klassenfeest Halloween
Gemaakt door: Tessa, Justin, Demi en Anne

2 Als Emma, Julia en Melissa de klas binnen lopen voor het laatste uur liggen er uitnodigingen op de tafels voor een Halloween klassenfeest van Henk. Als de les is afgelopen lopen ze naar de fietsenstalling en pakt Emma haar fiets en Julia springt achter op bij Emma. Samen met melissa fietsen ze het schoolplein af.

3 Ze fietsen naar de stad om leuke halloween kleding te kopen
Ze fietsen naar de stad om leuke halloween kleding te kopen. Als ze de winkel uitlopen hebben ze 3 tassen vol met leuke halloween kleding erin. Even omkleden en klaar! Emma, julia en mellisa zijn op weg naar het klassenfeest!

4 Ze komen aan en ze moeten alleen nog even de ruimte zoeken
Ze komen aan en ze moeten alleen nog even de ruimte zoeken. Als ze de ruimte hebben gevonden klinkt er een lied. Ze lopen naar binnen en er hangen enge versieringen. Ze zien henk staan en geven hem een cadeau het is een pompoen met snoep erin.

5 Ze gaan bij elkaar staan En kletsen een beetje
Ze gaan bij elkaar staan En kletsen een beetje. Ze pakken een drankje met een oogbal erin. Julia gilt heel hard. de anderen lachen erom. Ze gaan allemaal leuke spelletjes doen. Aan het eind van het feest bedanken ze henk.


Download ppt "Klassenfeest Halloween"

Verwante presentaties


Ads door Google