De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Winnaars hebben een plan verliezers excuses” Zonder tegenslag geen overwinning Boeien, binden en verbinden Kon HFC B-selectie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Winnaars hebben een plan verliezers excuses” Zonder tegenslag geen overwinning Boeien, binden en verbinden Kon HFC B-selectie."— Transcript van de presentatie:

1 “Winnaars hebben een plan verliezers excuses” Zonder tegenslag geen overwinning Boeien, binden en verbinden Kon HFC B-selectie

2 “Winnaars hebben een plan verliezers excuses” Zonder tegenslag geen overwinning Boeien, binden en verbinden Kon. HFC 2014/2015 kick-off Visie In onze visie op voetballen staat het domineren van de wedstrijd, aanvallend voetbal, balbezit en spelplezier voorop. We voetballen om te scoren met attractief combinatievoetbal.

3 Boeien, binden en verbinden Kon. HFC 2014/2015 Kick-off Assistenten: Ewoud Zeeman (incidentieel op maandag en wedstrijden); Jeffrey Sam-Sin (donderdag training); Sven van Nes (verzorging B1zat wedstrijden); Keeperstrainer ???; Vlaggenisten: B1zat Stefan de Krijger; B1zon+B2zon vacatures

4 Boeien, binden en verbinden Kon. HFC Communicatie  Communicatie naar de spelers toe is via de volgende website: o www.niehe.com/hfc-selectie-b o Nieuwe berichten verschijnen als pop-up via twitter Volg ons op Twitter: @KoninklijkeHFCB o Op trainings- en wedstrijddagen altijd de site raadplegen; o Website: o Agenda o Tijden o Verslagen o Foto’s o Berichten o Selecties o Overige info  Via Telefoon;  Via WhatsApp en E-mail (nood communicatie).

5 Boeien, binden en verbinden Kon. HFC Gedrag Kernwaarden Koninklijk (sportief en respectvol, beschaafd, waardig, gastvrij); Vernieuwend (creatief en gezond); Ambitieus (professioneel en prestatiegericht); Familiair (plezier en (ver)bindend); Respect naar elkaar toe en het omgaan met elkaar op een “normale” manier; Het K-woord en andere kwetsende verwensingen absoluut niet toegestaan. Hier zullen zware sancties op volgen; Alcohol, drugs en roken zijn verboden op het complex van Kon. HFC.

6 Boeien, binden en verbinden Kon. HFC Afmelden Voor 16.00 op trainingsdagen afmelden; Bij twijfel dit ook laten weten; Zelf afbellen (dus niet door vader, moeder, zus of oma); Verplicht: Afbellen, sms/WhatsApp, E-mail (in deze volgorde).

7 Boeien, binden en verbinden Kon. HFC Team afspraken Bij niet komen trainen in de week kan er niet gespeeld worden in het weekend (minimaal aantal van 2 trainingen om minuten te maken); Laatste training moet je hebben meegedaan om te kunnen starten in de basis. Dit is namelijk de gerichte wedstrijdtraining; Na een blessure of vakantie moet je minimaal 3 trainingen aanwezig zijn geweest alvorens een wedstrijd te spelen; Niemand heeft een vaste plek binnen een team. Leeftijd is geen garantie voor vaste plek in een onder 16/17 Team; Bij te weinig spelen in het B1(zat) of B1(zon) team zal de week erop worden meegedaan bij het team 1 niveau lager: resp. B1(zon) of B2(zon); Trainer bepaald de uitzondering.

8 Boeien, binden en verbinden Kon. HFC Rol ouders Altijd in een positieve en stimulerende rol langs de lijn. Initiatief wordt gewaardeerd; Mocht er iets gevraagd worden van een ouder gaan we ervan uit dat dit nodig is om wat voor reden dan ook. (vlaggen, rijden, wassen enz); Dit alles heeft een grote invloed op de organisatie, sfeer en samenhorigheid binnen het team; We rekenen op jullie steun en betrokkenheid!

9 Boeien, binden en verbinden Kon. HFC Kleding Altijd de kleding dragen die is aangeboden door Kon. HFC of door een sponsor indien aanwezig; Op HFC gelegenheden altijd in HFC kleding.

10 Boeien, binden en verbinden Club Coördinatoren Wedstrijden 1/2 Vervoer: Rijders staan vooraf aangegeven op de site en/of zijn eerder gecommuniceerd door de desbetreffende leider/trainer/coach; Niemand gaat rechtstreeks tenzij er een goede reden is en alleen in overleg; Voor de wedstrijd: Op tijd aanwezig (te laat is wissel, ook 1 seconde); In de daarvoor bestemde kleding; Geen telefoons in de kleedkamer voor de wedstrijd, tijdens de bespreking. Na de wedstrijd geen probleem; Kleding of spullen niet in orde is wissel (scheenbeschermers, schoenen. enz); Corvee is voor de corveeploeg. Verantwoordelijk voor de uitvoering.

11 Boeien, binden en verbinden Club Coördinatoren Wedstrijden 2/2 Warming up: Na de warming-up zijn de wissels verantwoordelijk voor de spullen (bidons, ballen, hoedjes, hesjes enz); Tijdens de wedstrijd: Onnodige gele kaart is trakteren (te bepalen door de speler zelf); Bij een onnodige rode kaart volgt een extra wedstrijd vanuit de club; In de rust: Wissels zijn bij thuiswedstrijden verantwoordelijk voor de limonade/thee (ook voor de tegenstander); Wissels nemen de spullen mee naar de kleedkamer en weer terug voor de 2 de helft; Na de wedstrijd: Netjes achterlaten van de kleedkamer (zeker bij uitwedstrijden); Kleding wordt bij toerbeurt gewassen door 1 van de aangewezen spelers.

12 Boeien, binden en verbinden Kon. HFC Training Voor de training: 30 minuten voor aanvang training aanwezig in de kleedkamer; 15 minuten voor aanvang training aanwezig op veld en starten warming-up en krachtprogramma; Spullen worden klaargezet en geteld voor en na de training door de spelers zelf; Eigen materiaal in orde: juiste Schoeisel, Trainingskleding, Scheenbeschermers verplicht; Na de training: Kleedkamer wordt netjes achtergelaten; Spullen worden opgeborgen door de spelersgroep (corvee verantwoordelijk); Kleedkamer is een ruimte om je om te kleden en niet om een speeltuin van te maken; Douchen met of zonder kleding aan?

13 Boeien, binden en verbinden Club Coördinatoren Blessures Altijd aanwezig bij de wedstrijd als onderdeel van het team. Bij langdurige blessure overleg met de trainer; Aangeven aan de desbetreffende trainer bij wie en waar je revalideert indien niet aanwezig op training; Op tijd aangeven van de blessure, ook bij twijfel gevallen voor trainingen en wedstrijden; Sven van Nes verzorger B1(zat).

14 Boeien, binden en verbinden Kon HFC Vakantie beleid JEUGDSELECTIETEAMS Start trainingen 2014 ‐ 2015 vanaf zondag 3 augustus 2014 (facultatief), vanaf 11 augustus verplicht; Herfstvakantie 2014: WEL trainingen van 11 t/m 19 oktober 2014; Kerstvakantie 2014-2015: GEEN trainingen van 20 december 2014 t/m 4 januari 2015; Voorjaarsvakantie 2015 WEL trainingen 21 februari t/m 1 maart 2015; Meivakantie 2015 WEL trainingen van 2 t/m 10 mei 2015; Laatste training 2014-2015: vrijdag 29 mei 2015. Sancties.....

15 Boeien, binden en verbinden Kon HFC Stage en andere sporten Volgen van trainingen van andere sporten in overleg met de trainer als deze botsen met het voetbal; Stage andere club altijd met toestemming desbetreffende trainer; Trainingen zijn verplicht; Wedstrijden zijn verplicht.

16 Boeien, binden en verbinden Kon HFC Spelintentie Initiatiefrijk Aanvallend Zelfverzekerd Dwingend Verschil speelwijze en speelintentie 1-4-3-3 / 1-3-4-3 – Speelwijze is het vertrekpunt (1-4-3-3); – Speelintentie is 1-3-4-3 (overal druk, 1 op 1, in beweging zijn en dwingend spelen) is de basis van het leren; Deze zullen uitvoerig uitgelegd en getraind worden. In theorie en praktijk.

17 Boeien, binden en verbinden Kon HFC Tot slot 1/3 Hard werken is alles; Talent is niks waard als je er niet goed mee omgaat! Op zoek naar het beste team, niet de beste individuen! Goede speler is compleet, talent, mentaliteit en karakter! In en om het veld; Goede speler maakt een team sterker; Deel problemen en beslissingen; zorg voor eigen organisatie (spullen en tijd); Gebruik teamgenoten om tactische, technische, mentale en fysieke vooruitgang te boeken; praat met teamgenoten over beslissingen; benader gezondheid positief (eten, rusten, blessures); Plezier in de sport en het voetbal.

18 Boeien, binden en verbinden Club Coördinatoren Tot slot 2/3 Daadwerkelijk willen winnen en jezelf verbeteren ondanks pijn en tegenslagen (blessures wel melden ongeacht de ernst!); Door blijven gaan en geloven in een goed einde (altijd)! Zie KFC – Kon. HFC april 2014; Kern van het succes ligt in het heden. Kijken naar toekomst of verleden kan leiden tot teleurstelling (verleden is er wel om te leren); Leer omgaan met spanning (spanning/stress komt uit jezelf) Zelfvertrouwen en vertrouwen in je team is de basis; Trainingen zijn er om je voor te bereiden op de wedstrijd. Alles staat in het teken van de wedstrijd. Trainingen en wedstrijden maken individuen beter, individuen maken teams sterker.

19 Boeien, binden en verbinden Club Coördinatoren Tot slot 3/3 Mochten er problemen ontstaan van welke aard dan ook zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar om uitleg te geven, een oplossing te vinden of om met ideeën te komen. Uiteindelijk zijn de bovenstaande regels maar met 1 doel en dat is om een TEAM te creëren dat hetzelfde doel nastreeft: namelijk beter worden in wat we graag doen. Beter worden van individuen is per definitie het sterker worden van een team. Een enkeling die deze relatief simpele, en in onze ogen, normale regels niet kan volgen zal zichzelf te kort doen en daardoor ook de groep schaden. Dit is iets wat absoluut niet getolereerd wordt onder onze leiding; Hard werken en ontwikkelen van talent is ons doel, wat dat talent zal zijn is voor een ieder verschillend evenals het individuele doel. We gaan er vol voor om het maximale uit elkaar te halen.

20 Boeien, binden en verbinden Kon HFC Selectie

21 Boeien, binden en verbinden Club Coördinatoren Jaarschema Individuele gesprekken Individuele fysieke testen Video analyse 4 fase model Voeding/mentaal

22 Boeien, binden en verbinden Club Coördinatoren Vragen Vragen…..?

23 Boeien, binden en verbinden Club Coördinatoren Succes


Download ppt "“Winnaars hebben een plan verliezers excuses” Zonder tegenslag geen overwinning Boeien, binden en verbinden Kon HFC B-selectie."

Verwante presentaties


Ads door Google