De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hebben jullie je ook al afgevraagd waarom MAROKKANEN veel gemakkelijker een huis kunnen kopen dan de BELGISCHE werkende mens ?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hebben jullie je ook al afgevraagd waarom MAROKKANEN veel gemakkelijker een huis kunnen kopen dan de BELGISCHE werkende mens ?"— Transcript van de presentatie:

1 Hebben jullie je ook al afgevraagd waarom MAROKKANEN veel gemakkelijker een huis kunnen kopen dan de BELGISCHE werkende mens ?

2 Ziehier de uitleg :

3 Een geïmmigreerde Marokkaan
(die nog altijd zijn dubbele nationaliteit bewaart - wat een stommiteit!) kan via de Bank van Marokko een huis kopen op ZIJN naam.

4 Wat gebeurt er nu ? Het gebouw wordt gekocht door de Bank van Marokko en blijft haar eigendom voor altijd. Nog altijd geen probleem, nietwaar?

5 Maar hier komt het: de “koper”, altijd een MAN (maar nee, de Islam discrimineert
niet!) mag voor ALTIJD in het huis blijven wonen, gevolgd door een erfgenaam, MANNELIJK natuurlijk, en zo verder U begint zich te nerveren? Ik ook!

6 Maar we gaan verder... De “koper” betaalt aan de bank (of hij nu werkt of niet) 150 euro per maand voor een aankoopsom van +/ euro!

7 Mààààr: nadat hij het huis door de bank heeft laten kopen, mag de “koper” de 1,2,3… appartementen verhuren aan 500 euro per maand, zonder aan de Bank van Marokko ook maar één cent te moeten betalen.

8 Nu blijkt dat alle huizen die gekocht worden 3 of 4 verdiepingen hebben. Die verhuurt de “koper” dus aan minstens 500 euro (vermenigvuldigd met......) en hij blijft euro terugbetalen aan de bank. Geen kadaster, geen taksen, geen belastingen, want: het gebouw is eigendom van de bank!

9 Na enkele jaren heeft de “koper” zoveel winst gemaakt dat hij een gebouw op zijn eigen naam kan kopen en CASH betalen! En daarvoor nog steeds geen belastingen betaalt, want: hij heeft geen werk, krijgt minder kansen, enz. enz… DE ARME SUKKELAAR!

10 Hele straten zijn al Marokkaans en het breidt zich steeds maar uit.
Elke man mag deze operatie één keer uitvoeren vanaf zijn meerderjarigheid, dus vanaf 18 jaar. Nu begrijpen jullie misschien beter waarom Marokkanen zoveel mogelijk ZONEN willen verwekken?! Ooit gehoord van het sneeuwbaleffect? Hele straten zijn al Marokkaans en het breidt zich steeds maar uit.

11 Maar dit is nog niet alles…
Ze stempelen praktisch allemaal, ontvangen kinderbijslag voor hun hele rist kinderen (die ook rijk gaan worden door dit systeem), betalen geen belastingen en gaan het verdiende geld uitgeven in hun land van herkomst.

12 Nu begrijpen jullie waarschijnlijk beter waarom zij met BMW's en Mercedessen rijden terwijl wij het moeilijk hebben ons Peugeo’tje af te betalen ? Dan moeten jullie ook weten dat een alleenstaande Belgische moeder met 2 kinderen, die hard werkt, geen lening kan krijgen om een klein appartementje te kopen want......ze verdient niet genoeg! Dus, beste vrienden, hier komt de vraag: moeten wij NOG toleranter worden en nog meer op onze kop laten zitten ?????

13 Stuur dit door naar zoveel mogelijk mensen.
DIT MOET IEDEREEN WETEN !!!!!


Download ppt "Hebben jullie je ook al afgevraagd waarom MAROKKANEN veel gemakkelijker een huis kunnen kopen dan de BELGISCHE werkende mens ?"

Verwante presentaties


Ads door Google