De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit."— Transcript van de presentatie:

1 GTA IV

2 Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit spel eindelijk te kunnen kopen. Echter had ik steeds een laptop die niet goed genoeg was om GTA op te kunnen spelen. Vorig jaar heb ik een nieuwe laptop gekocht en er speciaal aan gedacht om GTA IV te kunnen spelen. Vandaar dat ik ook deze game graag wil gebruiken voor de EMEG-lijst.

3 Ervaringen Natuurlijk kun je in GTA IV veel missies oplossen. Dat is ook wat ik persoonlijk graag doe. Daarnaast maken de graphics van de game het spel enorm aangenaam om te spelen. Autodeuken zijn bijvoorbeeld enorm realistisch weergegeven. Door de goed uitgevoerde graphics wordt het spel realistischer om te spelen. Echter zijn missie niet het enige wat je kunt doen in GTA IV. Er is ook een ‘online modus’ beschikbaar waarbij je tegen allerlei mensen over de wereld kunt spelen. Dat is wat ik op dit moment veel doen, aangezien ik nu al wat meer ervaring in het spel heb. Zo kun je jou kwaliteiten perfect vergelijken met andere spelers en is het een genot om te spelen.

4


Download ppt "GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit."

Verwante presentaties


Ads door Google