De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Toekomstmuziek. De Apple mini iPod heeft 40 GB aan geheugen. Dat is evenveel als 800 cd’s. Je kunt er MP3en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Toekomstmuziek. De Apple mini iPod heeft 40 GB aan geheugen. Dat is evenveel als 800 cd’s. Je kunt er MP3en."— Transcript van de presentatie:

1 Toekomstmuziek

2 http://www.youtube.com/watch?v=Yxt9VQOq_SY De Apple mini iPod heeft 40 GB aan geheugen. Dat is evenveel als 800 cd’s. Je kunt er MP3en audio mee afspelen met dezelfde kwaliteit als van een cd. De accu heeft 8 uur speeltijd. Hij weegt maar 104 gram, dat is evenveel als 4 boterhammen of een volwassen hamster. Hij is niet veel groter dan een aansteker. Volgens sommige wetenschappers was de iPod mini pas een vingeraanwijzing van wat ons te wachten stond. Daarin hadden ze gelijk. Ook werd verwacht dat MP3 liedjes illegaal gedownload konden worden. Ook daarin hadden ze gelijk. Je hebt nu zelfs MP3 spelers (iPod shuffle) die niet veel groter zijn dan je vinger en Apple heeft inmiddels de mini iPod vervangen, door een gewone iPod met touchscreen, een iPhone en iPad.

3 Apple heeft inmiddels ook een online muziekverkoopsite, genaamd iTunes opgericht. In 2005 stonden er 700.000 liedjes op inmiddels zijn dat er al meer dan 4.000.000. De iPod mini was voor Apple een enorm succes en het was het begin van de gouden tijd voor Apple. Door de iPod is iedereen Apple gaan kennen. Nu zijn ze een van grootste bedrijven ter wereld.

4 Niet alleen het uiterlijk van de iPod is veranderd, ook het geheugen ervan. Ook kun je er nu veel meer dingen mee, zoals op internet surfen en spelletjes spelen. De oprichter van Apple, Steve Jobs, overleed vorig jaar. Hij heeft de meeste Apple-producten bedacht. http://www.youtube.com/watch?v=bNNzRyd1xz0www.youtube.com/watch?v=bNNzRyd1xz0


Download ppt "Toekomstmuziek. De Apple mini iPod heeft 40 GB aan geheugen. Dat is evenveel als 800 cd’s. Je kunt er MP3en."

Verwante presentaties


Ads door Google