De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie Daglichtregeling :

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie Daglichtregeling :"— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie Daglichtregeling :
Maru ELX

2 Wat wordt er besproken in deze presentatie ?
Wie is Go4Energy ? Probleem : Energieverspilling bij bedrijfshallen Oplossing : Maru ELX Potentiele klanten Installatie Maru ELX + Hoe offerte maken ?

3 1. Wie is Go4Energy

4 - Go4Energy is actief sinds 2009
- Go4Energy is exclusief invoerder van het Maru Elx systeem (daglichtregeling) geproduceerd door het Nederlandse Maru Systems B.V. - Vanaf begin 2014 is Maru international officieel actief Nederland, Belgie, Engeland en Duitsland met het Maru Elx systeem.

5 2. Probleem : Energie verspilling

6 De verspilling -Bij 90% van de bedrijfsgebouwen / productiehallen / opslaghallen zijn lichtkoepels aanwezig. Via deze lichtkoepels komt er heel veel natuurlijk licht naar binnen. -Bij elk gebouw wordt er voor de berekening van de verlichting / lichtlijnen in de constructiefase uitgegaan dat het donker (nacht) is. Natuurlijk invallend licht wordt in de berekening niet meegenomen. -Omdat de bestaande verlichting overdag geen rekening houdt met de inval van GRATIS natuurlijk licht, wordt er overdag heel wat onnodige energie VERSPILD omdat alle verlichting gewoon blijft ingeschakeld.

7

8

9 3. Oplossing Maru ELX - Voordelen - Besparing van geinstalleerde systemen

10 3. Oplossing : Maru ELX Met de keuze voor het gepatenteerde “Maru-Elx” systeem is een potentiele besparing van 40% tot 70% mogelijk op de lichtfactuur. De invallende natuurlijke lichtsterkte wordt over een bepaalde periode gemeten en bij een gemiddelde overmaat aan licht, schakelt het “Maru-Elx” systeem gecontroleerd en automatisch delen van de verlichting uit. De schakeling gebeurt in verschillende fases: 1.       33 % van de verlichting uitgeschakeld 2.       66% van de verlichting uitgeschakeld 3.       100% van de verlichting uitgeschakeld Als alle verlichting is uitgeschakeld merk je totaal GEEN verschil op de werkvloer, omdat alleen de overmaat aan kunstmatig licht is uitgeschakeld!

11 Maru ELX Daglichtregeling :

12 Voordelen 1.       Het “Maru-Elx” systeem is gepatenteerd. 2.       Besparing van 40% tot 70% 3.       Er is een geen vergelijkbaar en betaalbaar alternatief op de markt dat doet wat het “Maru-Elx” systeem doet. 4.       Terug verdientijd voor de bedrijven in 99% van de gevallen tussen de 2 en 4 jaar. 5.       Het “Maru-Elx” systeem dimt de lichten NIET. 6.       Toepasbaar op alle soorten verlichting. 7.       Nieuw en revolutionair in België. 8.       Slijtage verlichting (branduren per lamp) Reeds vele referentie installaties geplaatst in Nederland! 10.    Uniek offerte systeem is beschikbaar voor installateurs. 11.   Het “Maru-Elx” systeem is FAILSAFE Korte installatietijd Het “Maru-Elx” systeem heeft verschillende nominaties gekregen in de Nederlandse pers.

13 50% besparing Crawford Heerhugowaard 50% besparing over 12 maanden
Terugverdientijd 24 maanden

14 50% besparing

15 4. Potentiele klanten

16 Potentiële klanten Industriepark Eeklo

17 Potentiële klanten Industriepark Deinze

18 Potentiële klanten Industriepark Antwerpen

19 Uitschakelen=besparen

20 Uitschakelen 33%

21 Uitschakelen 66%

22 5. Installatie Maru ELX + Hoe offerte maken ?

23 Stap 1 Inventarisatie - Neem de situatie op bij de klant en maak een offerte op maat. -Gebruik het aangeboden inventarisatiefomulier om alles makkelijk te noteren alvorens in het offerte systeem in te geven.

24 Stap 2 De offerte Maak met behulp van het Go4Energy partner CRM een gepersonaliseerde offerte voor Uw klant -Eenvoudig uniform offerte systeem -Eenvoudige opvolging van klanten -Eigen logo en adresregel op offertes -Rechtstreeks bestellen via dit systeem

25 Aanmeldscherm

26 Gegevens instalateur

27 Offerte invulformulier

28 Offerte overzicht

29 Offerte zone toevoegen

30 Offerte met zone

31 Stap 2 Bestel het ELX systeem
- Gebruik het Go4Energy partner CRM om de gemaakte offerte te bestellen - Eenvoudiger kan niet

32 Stap 3 Installeren hoofdkast

33 Stap 4 In bedrijf stellen systeem

34 Stap 5 Sensor plaatsen

35 Stap 6, Instellen bedieningskast

36 Wat moet de verkoper doen?
- Afspraak maken met klant - Demo koffer en of Elx promotie film laten zien. - Lichtmeting doen met een simpele luxmeter. - Aantal lichtlijnen en afgenomen vermogen inventariseren. - Verbruik ten opzichten van investering uitleggen en hier direct een r.o.i. uithalen. - R.O.I. Terug verdientijden lopen van 1 tot 5 jaar gemiddeld!

37 Verkoop tips! - Installatie 1 à 2 dagen
- Ook interessant voor Led of andere lampen. - Lampen die niet branden slijten niet! - In grote hallen elke dag met nieuwe eerst uitschakel groep beginnen voor gelijke slijtage. - Ook voor huurpanden binnen een dag los te koppelen en mee nemen naar andere lokatie!

38 Installateurs - Installatie 1 à 2 dagen - Kabels door knippen hoofdkast ertussen - Sensor en bedieningspaneel plaatsen - Normale situatie is het zo dat lichtlijnen in 3 fase zijn aangesloten en de armaturen om en om zitten op de fase L1, L2 en L3 - Alle lichtlijnen zijn 3 fase, indien het niet zo is kan er een oplossing zijn met losse Elx kast voor op de lichtlijnen!

39 Maru Systems een uniek bedrijf
Eigen ontwikkeling Eigen productie Eigen service en montage Eigen patent Eigen beheer


Download ppt "Presentatie Daglichtregeling :"

Verwante presentaties


Ads door Google