De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Home TC Service URL Onderop, onder “TC Service” staat een aparte link naar de citytrips- pagina op de VU site. Die vind ik niet erg passen bij de rest.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Home TC Service URL Onderop, onder “TC Service” staat een aparte link naar de citytrips- pagina op de VU site. Die vind ik niet erg passen bij de rest."— Transcript van de presentatie:

1 Home TC Service URL Onderop, onder “TC Service” staat een aparte link naar de citytrips- pagina op de VU site. Die vind ik niet erg passen bij de rest van de links in dat blok. Weglaten?

2 Home Veel gestelde vragen URL De module met de last minute specials hebben niks met de veelgestelde vragen te maken. Verwijderen? Of als je dan toch wilt adverteren zou ik ze achter alle ‘footer’ links plaatsen en niet achter één van de zeven..

3 Home Privacy URL De witregeling tussen de kopjes klopt niet.

4 Home Disclaimer URL De witregeling tussen de kopjes klopt niet.

5 Home Disclaimer / Over TC URL / URLURL De grootte van de kopjes is niet consequent doorgevoerd. Bij “Over TC” is het font kleiner (10 punten) dan bij de Disclaimer (12 punten).

6 Home Footer logo’s URL Ik mis een link achter de buttons. Maar de website

7 Aanbiedingen Toppers URL In alle ‘topper’ modules staat een komma achter het aantal dagen. Hier ontbreekt de informatie over de verzorging.

8 Vliegtickets Zoekmodule URL Als je na het zoeken van een vlucht wilt terugkeren naar de module om de zoekopdracht te wijzigingen moet je alle gegevens opnieuw invoeren (de oude zoekopdracht is compleet gewist).

9 Zoeken Hotelkeuze URL Bij het aanklikken van de rood omcirkelde afbeelding wordt er een Engelstalige(!).kaart van de locatie van het hotel getoond en niet hotelinformatie zoals je zou verwachten.

10 Home Vakantie Zoeken URL Bij het kiezen van een vertrekdatum verspringt de retourdatum vaak ongevraagd naar een andere dag. Dit gebeurt ook omgekeerd.

11 Alle tabbladen Nieuwsbrief URL Onder alle menutabs (op de homepagina na) verdwijnt de button zodra je daar met je muis overheen beweegt. Deze komt ook niet meer terug totdat je de pagina vernieuwd.

12 Nieuwsbrief Aanmelden URL De button wijkt af van de doorgevoerde huisstijl.

13 Reiskoffer Algemeen URL De reiskoffer moet in zijn geheel gerestyled worden. Zowel de look & feel als de usability van dit onderdeel zijn onder de maat. Ook is de hoeveelheid informatie hier net voldoende en ontbreekt de mogelijkheid goed te vergelijken.

14 Vliegvakanties Index URL Het onjuiste taalgebruik in deze link is het gevolg van scripts die de uitzonderingen in taal niet herkennen.

15 Zoeken Reisperiode URL In de button staat “check Beschikbaarheid” Het hoofdlettergebruik is niet correct.


Download ppt "Home TC Service URL Onderop, onder “TC Service” staat een aparte link naar de citytrips- pagina op de VU site. Die vind ik niet erg passen bij de rest."

Verwante presentaties


Ads door Google