De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Aanleg rotonde de Kluis te Geleen “beknopte versie” Zalencentrum "De Hanenhof" Geleen, 7 augustus 2013.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Aanleg rotonde de Kluis te Geleen “beknopte versie” Zalencentrum "De Hanenhof" Geleen, 7 augustus 2013."— Transcript van de presentatie:

1 Aanleg rotonde de Kluis te Geleen “beknopte versie” Zalencentrum "De Hanenhof" Geleen, 7 augustus 2013

2 Aanleg rotonde de Kluis te Geleen Agenda: Wat gaan we maken en hoe maken we het. Planning Tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens de uitvoering. Hoe kunt u ons benaderen?

3 Wat gaan we maken?

4 Hoe gaan we de rotonde maken? Fase 1:

5 Hoe gaan we de rotonde maken? Fase 2:

6 Hoe gaan we de rotonde maken? Fase 3: In deze fase brengen wij de asfaltdeklagen aan en is de rotonde afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers.

7 Planning Uit ons buurtonderzoek is naar voren gekomen dat u een voorkeur heeft voor een korte en krachtige planning. Daarom maken wij de rotonde in slechts 3 weken. Om dit voor elkaar te krijgen, werken wij 7 dagen per week en 10 – 12 uren per dag. Donderdag 22 augustus starten wij met de werkzaamheden aan de rotonde en woensdag 11 september zijn wij klaar. Alleen zeer slechte weersomstandigheden of archeologische vondsten kunnen onze planning verstoren.

8 Tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens de uitvoering.

9 Hoe kunt u ons benaderen? https://twitter.com/rotondekluis https://www.facebook.com/rotonde.kluis Dagelijks inloopspreekuur in de bouwkeet op het werk tussen 15:30 – 16:30 uur. Ook buiten het inloopspreekuur zijn wij benaderbaar voor vragen of klachten. Ons team: – Uitvoerder: Heiko Haan – Projectleider: Iwan Paffen – Omgevingsmanager: Jo Dassen


Download ppt "Aanleg rotonde de Kluis te Geleen “beknopte versie” Zalencentrum "De Hanenhof" Geleen, 7 augustus 2013."

Verwante presentaties


Ads door Google