De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rechtspraak.nl Resultaten Verder = klikken. Dit is het resultaat van de zoekvraag: zoek alle uitspraken van de Hoge Raad op 14 maart 2008 Standaard zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rechtspraak.nl Resultaten Verder = klikken. Dit is het resultaat van de zoekvraag: zoek alle uitspraken van de Hoge Raad op 14 maart 2008 Standaard zijn."— Transcript van de presentatie:

1 Rechtspraak.nl Resultaten Verder = klikken

2 Dit is het resultaat van de zoekvraag: zoek alle uitspraken van de Hoge Raad op 14 maart 2008 Standaard zijn de resultaten gesorteerd op relevantie, maar je kunt ook sorteren op datum uitspraak … … of op datum publicatie

3 Desgewenst kun je de zoekvraag aanpassen

4 De eerder opgegeven zoekcriteria staan nog ingevuld

5 Of een nieuwe zoekvraag formuleren

6 Je krijgt weer een leeg zoekscherm te zien

7 Tot slot kun je de volledige uitspraak opvragen

8

9 Levert de zoekvraag één uitspraak op dan krijg je gelijk de volledige uitspraak te zien

10 Samenvatting Via het resultatenscherm kun je  De volledige tekst van een uitspraak opvragen  De zoekvraag aanpassen  Een nieuwe zoekvraag starten Levert de zoekvraag één uitspraak op dan krijg je gelijk de volledige tekst van die uitspraak te zien


Download ppt "Rechtspraak.nl Resultaten Verder = klikken. Dit is het resultaat van de zoekvraag: zoek alle uitspraken van de Hoge Raad op 14 maart 2008 Standaard zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google