De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PERIODE 2 Checkpoints Door: Achraf Chouhabi H4E. * Het ordenen van gegevens is heel belangrijk, omdat zonder het ordenen van de gegevens je niks meer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PERIODE 2 Checkpoints Door: Achraf Chouhabi H4E. * Het ordenen van gegevens is heel belangrijk, omdat zonder het ordenen van de gegevens je niks meer."— Transcript van de presentatie:

1 PERIODE 2 Checkpoints Door: Achraf Chouhabi H4E

2 * Het ordenen van gegevens is heel belangrijk, omdat zonder het ordenen van de gegevens je niks meer kan terug vinden.

3 * HET ORDENEN VAN GEGEVENS DOORMIDDEL VAN INFORMATICA IS OOK EEN STUK OVERZICHTELIJKER EN DUIDELIJKER DAN HET ORDENEN VAN GEGEVENS VAN VROEGER.

4 * ER ZIJN VEEL ONTWIKKELINGEN BIJ HET ORDENEN VAN GEGEVENS, DIT MOET OOK WANT ER IS STEEDS MEER EN MEER INFORMATIE DIE GEORDEND MOET WORDEN OP EEN GOEDE MANIER, DAAROM ZIJN ER ONTWIKKELINGEN NODIG.

5 * HET ORDENEN VAN GEGEVENS WORD STEEDS MEER ONTWIKKELD EN IN DE TOEKOMST WORD DIT VAST EN ZEKER OOK HET GEVAL, HET GAAT ZICH MEER EN MEER ONTWIKKELEN.

6 * SERGEY BRIN IS MEDEOPRICHTER VAN HET MILJARDENBEDRIJF GOOGLE. HIJ HEEFT EEN ZEER GROTE BIJDRAGE AAN HET ORDENEN VAN GEGEVENS. LARRY E. PAGE IS OOK EEN VAN DE MEDEOPRICHTERS VAN GOOGLE, HIJ BEHOORT TOT DE TOP 50 RIJKSTE MANNEN OP AARDE.

7 * BIJ GOOGLE IS HET ZEER BELANGRIJK DAT INFORMATIE GOED IS GEORDEND EN DAT ALLES DUIDELIJK IS VOOR DE BEZOEKERS.

8 EINDE


Download ppt "PERIODE 2 Checkpoints Door: Achraf Chouhabi H4E. * Het ordenen van gegevens is heel belangrijk, omdat zonder het ordenen van de gegevens je niks meer."

Verwante presentaties


Ads door Google