De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het Veer, Revalidatiecentrum. Wat doet Het Veer? Het Veer helpt jongeren met ontwikkelingstoornissen: – Autisme; – ADHD; – … Het Veer helpt ook volwassen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het Veer, Revalidatiecentrum. Wat doet Het Veer? Het Veer helpt jongeren met ontwikkelingstoornissen: – Autisme; – ADHD; – … Het Veer helpt ook volwassen."— Transcript van de presentatie:

1 Het Veer, Revalidatiecentrum

2 Wat doet Het Veer? Het Veer helpt jongeren met ontwikkelingstoornissen: – Autisme; – ADHD; – … Het Veer helpt ook volwassen met gehoorstoornissen.

3 Waar is Het Veer gelegen? Kazernestraat 35a 9100 Sint-Niklaas

4 Is Het Veer bereikbaar met het openbaar vervoer? Ja, Het Veer is niet ver gelegen van het station van Sint-Niklaas en dus vlot bereikbaar met trein en bus. Mensen die in Sint-Niklaas zelf wonen kunnen ook makkelijk met de fiets of te voet want het is niet ver uit het centrum gelegen.

5 Wanneer is Het Veer open? Van maandag tot vrijdag is Het Veer open om 8u30 tot 18u30. Op zaterdag van 8u30 tot 12u30.

6 Wat zijn mijn werkuren? Op woensdag werk ik van 8u30 tot 12u30. Op donderdag werk ik van 8u30 tot 12u30 en van 13u00 tot 17u15. Pauzes: – Rond 1Ou30 ongeveer 10 minuten pauze; – Van 12u30 tot 13u00 middagpauze; – Rond 15u30 ongeveer 10 minuten pauze.

7 Wat zijn mijn taken? Klasseren; Kopiëren; Verslagen verzenden; Post wegdragen & postzegels kopen; Uittypen van geschreven teksten; Afwezigheden bijhouden in een grafiek; Patiënten afbellen; …

8 Een succesvolle en leuke snuffelstage toegewenst! Troy en de (toekomstige?) collega’s van Het Veer.


Download ppt "Het Veer, Revalidatiecentrum. Wat doet Het Veer? Het Veer helpt jongeren met ontwikkelingstoornissen: – Autisme; – ADHD; – … Het Veer helpt ook volwassen."

Verwante presentaties


Ads door Google