De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

3FM Serious Request.

Verwante presentaties


Presentatie over: "3FM Serious Request."— Transcript van de presentatie:

1 3FM Serious Request

2 Wat zijn de verwachtingen vooraf?
Opdracht Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is jouw ervaring? Wat is het verschil?

3 Verwachtingen Op dit evenement verwacht ik grote drukte. Aangezien het al een aantal jaren erg succesvol is, zal het deze keer ook wel erg druk worden. Dit jaar, 2012, vond het evenement plaats in Enschede. Daar stond het glazen huis waar de dj’s van 3FM in verbleven. Daarnaast verwacht ik ook dat het er vrij apart uit ziet, de dj’s van 3FM in een glazen huis is toch wel een apart aanzicht.

4 Ervaringen Mijn ervaring van dit evenement is, dat het een groots spektakel is. Er komen veel mensen op af dus dat zorgt voor veel drukte. Ook was het inderdaad apart om te zien hoe de dj’s van 3FM radio aan het presenteren waren vanuit een glazen huis. Toch vond ik het wel erg geslaagd en interessant om mee te maken. De dj’s vechten voor een goed doel en die sfeer heerst er ook rondom het glazen huis.

5 Verschil Er is dus niet zo’n groot verschil tussen mijn verwachtingen en ervaringen. Ik had de drukte al verwacht en dit bleek ook zo te zijn. Toch weet ik niet of ik volgend jaar er wel weer naartoe wil gaan, aangezien de drukte. Er waren momenten dat je gewoon nauwelijks door de menigte kon lopen en dat is niet erg fijn.

6


Download ppt "3FM Serious Request."

Verwante presentaties


Ads door Google