De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Word order: Place and Time Woord volgorde.  Staan er in een zin woorden die iets zeggen over tijd, dan zet je die helemaal voor of helemaal achterin.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Word order: Place and Time Woord volgorde.  Staan er in een zin woorden die iets zeggen over tijd, dan zet je die helemaal voor of helemaal achterin."— Transcript van de presentatie:

1 Word order: Place and Time Woord volgorde

2  Staan er in een zin woorden die iets zeggen over tijd, dan zet je die helemaal voor of helemaal achterin de zin.  He played football yesterday.  Yesterday he played football.

3  Staan er in een zin woorden die iets zeggen over plaats, dan zet je die woorden helemaal achterin de zin.  He played football in a stadium.

4  Staan er in een zin woorden die iets zeggen over tijd en plaats, dan zet je die achteraan in de zin. Let op: eerst plaats en dan pas tijd.  He played football in a stadium yesterday (in het alfabet – eerst de p dan de t)


Download ppt "Word order: Place and Time Woord volgorde.  Staan er in een zin woorden die iets zeggen over tijd, dan zet je die helemaal voor of helemaal achterin."

Verwante presentaties


Ads door Google