De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Workshop 07 april 2008 Georganiseerd door Visual Reality In samenwerking met.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Workshop 07 april 2008 Georganiseerd door Visual Reality In samenwerking met."— Transcript van de presentatie:

1 Workshop 07 april 2008 Georganiseerd door Visual Reality In samenwerking met

2 Visual Reality

3

4

5

6

7 Virtual Reality

8 Visual Reality

9

10 Virtual Reality

11 Visual Reality

12

13

14

15

16

17

18

19 Virtual Reality

20 Visual Reality

21 Wat doet de PBA! 1)Lutgarde of Hugo controleert of alles op tijd is. Indien dit niet binnen de juiste termijn is krijg je de eerste keer een verwittiging. Daarna een boete welke dezelfde is als het witte en groene formulier niet tijdig zijn opgestuurd. 2)Lutgarde of Hugo controleert of de bezoekende ploeg op tijd heeft bevestigd. 3)Lutgarde, Hugo, Hilde of Luc zullen jullie bij problemen zo vlug mogelijk helpen.

22 Visual Reality Wat moet er juist gebeuren! 1)De ontvangende club moet de resultaten ingeven en dit vóór middernacht van de 2 de dag na aanvang van de ontmoeting. 2)De bezoekende club moet binnen de 5 kalenderdagen na aanvang van de ontmoeting de uitslag bevestigen 3)Wat er op de formulieren bij opmerkingen is ingevuld moet letterlijk door de thuisploeg worden overgenomen. 4)Indien de bezoekende club niet akkoord is met de uitslag of de opmerking, mag hij NIET bevestigen, maar moet er een mail verstuurd worden. Dit naar de ploegkapitein, Lutgarde of Hugo en in “cc” naar Hilde en Luc. 5)Opmerkingen die achteraf nog gemaakt worden en niet op het ontmoetingsformulier staan, moeten per mail verzonden worden.

23 Visual Reality Wat moet er juist gebeuren! 6) Indien er problemen zijn met het ingeven, neem je via mail contact op met Lutgarde, Hugo, en in “cc” Hilde en Luc. 7) De thuisploeg mag de uitslagen NIET bevestigen. 8) Het witte en groene formulier worden verstuurd naar Hilde

24 Visual Reality Vragen?

25 Visual Reality Hartelijk dank voor Jullie aandacht.


Download ppt "Workshop 07 april 2008 Georganiseerd door Visual Reality In samenwerking met."

Verwante presentaties


Ads door Google