De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

FunFriends www.FunFriends.de Waarvoor we dankbaar zouden moeten zijn, maar het vaak niet eens waarnemen...

Verwante presentaties


Presentatie over: "FunFriends www.FunFriends.de Waarvoor we dankbaar zouden moeten zijn, maar het vaak niet eens waarnemen..."— Transcript van de presentatie:

1

2 FunFriends www.FunFriends.de Waarvoor we dankbaar zouden moeten zijn, maar het vaak niet eens waarnemen...

3 FunFriends www.FunFriends.de Je partner, die je elke nacht de deken wegtrekt......omdat het betekent, dat hij niet met iemand anders op pad is.

4 FunFriends www.FunFriends.de Het kind, die zijn kamer niet opruimt en liever televisie kijkt......omdat het betekent, dat ze thuis zijn en niet op de straat.

5 FunFriends www.FunFriends.de De belastingen, die ik moet betalen......omdat het betekent, dat ik een inkomen heb.

6 FunFriends www.FunFriends.de De reusachtige rommel, die ik op moet ruimen na het vieren van een feest......omdat het betekent, dat ik door vrienden omringd was.

7 FunFriends www.FunFriends.de De kleding, die weer eens te strak geworden is......omdat het betekent, dat ik genoeg te eten heb.

8 FunFriends www.FunFriends.de De schaduw, die mij bij mijn werk "volgt„......omdat het betekent, dat ik mij in zonneschijn bevindt.

9 FunFriends www.FunFriends.de Het tapijt, dat ik moet stofzuigen en de ramen, die gelapt moeten worden......omdat het betekent, dat ik een thuis heb.

10 FunFriends www.FunFriends.de De vele klachten, die ik over de regering hoor......omdat het betekent, dat we de vrijheid van spreken hebben.

11 FunFriends www.FunFriends.de De hoge stookkostenrekening......omdat het betekent, dat ik het warm kann hebben.

12 FunFriends www.FunFriends.de De vrouw achter mij in de kerk, die zo vals zingt......omdat het betekent, dat ik horen kan.

13 FunFriends www.FunFriends.de De berg wasgoed om te wassen en te strijken......omdat het betekent, dat ik kleding bezit.

14 FunFriends www.FunFriends.de De pijnlijke spieren aan het einde van een harde werkdag......omdat het betekent, dat ik de mogelijkheid heb hard te werken.

15 FunFriends www.FunFriends.de De wekker, die mij ‘s morgens luid uit mijn dromen rukt......omdat het betekent, dat ik nog leef.

16 FunFriends www.FunFriends.de en tenslotte:

17 FunFriends www.FunFriends.de De vele vele E-Mailtjes......omdat het betekent, dat ik vrienden heb en er genoeg mensen zijn, die aan mij denken.

18 FunFriends www.FunFriends.de... En mocht je denken, m‘n leven is " Scheisse“... lees het dan allemaal nog maar een keer.


Download ppt "FunFriends www.FunFriends.de Waarvoor we dankbaar zouden moeten zijn, maar het vaak niet eens waarnemen..."

Verwante presentaties


Ads door Google