De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

pps Charles Nu al een leuke kerstkaart… pps Charles Ja, het is vroeg maar ik wil de 1e zijn! Een heel Gelukkig Kerstfeest en vooral een gezond 2007 t/m.

Verwante presentaties


Presentatie over: "pps Charles Nu al een leuke kerstkaart… pps Charles Ja, het is vroeg maar ik wil de 1e zijn! Een heel Gelukkig Kerstfeest en vooral een gezond 2007 t/m."— Transcript van de presentatie:

1

2 pps Charles Nu al een leuke kerstkaart…

3 pps Charles Ja, het is vroeg maar ik wil de 1e zijn! Een heel Gelukkig Kerstfeest en vooral een gezond 2007 t/m 2022. Klik eerst op de ster om de boom mooi te maken!! Even geduld voor de muis werkt.

4 pps Charles Gelukkig Kerstfeest. Nu is er al een beetje vroeg kerstgevoel?? Klik op de boom om de lichtjes te laten branden…

5 pps Charles Alvast een gezellige Kerst. < Dat is heel mooi!!! Klik nu op de schoorsteen en het wordt lekker warm !

6 pps Charles Fijne Kerstdagen. Jeetje, dat koor is dominant. Nou ja, laat maar! Klik op de sneeuwman en dan zet je een hoed op zijn hoofd!

7 pps Charles Zalig Kerstfeest. Zou dat het enige liedje zijn dat het koortje kent??? Pfff, oké we kunnen het wel even laten sneeuwen. Klik op de lucht, laat die vlokjes maar dwarrelen!

8 pps Charles Fijn Kerstfeest. Ik krijg genoeg van dat koor! Laten we een ander koortje te voorschijn halen, eentje met andere muziek. Kerstmuziek komt er nog genoeg. Klik op het koor.

9 pps Charles Fijn Kerstfeest Zo, dat is veel beter, maar ik denk dat het NOG beter kan! Weg dan met de sneeuwman! Klik daarop!!!

10 pps Charles Fijn Kerstfeest Ja, nu gaat het de goede kant op. Maar wat voor nut heeft die kerstboom nu nog? Laten wij eens wat anders proberen en naar een CL wedstrijd kijken. Klik op de boom.

11 pps Charles Fijn Kerstfeest. Oei, het wordt toch nog leuk! Maar…het kan nog beter Klik op de lucht….

12 pps Charles Fijn Kerstfeest. Zo, jaaa ! Veel beter kan het niet… Hoewel…klik nog even op een lekker pilsje! En roep biertje!

13 pps Charles Alvast fijne kerstdagen en een gezond 2007!!


Download ppt "pps Charles Nu al een leuke kerstkaart… pps Charles Ja, het is vroeg maar ik wil de 1e zijn! Een heel Gelukkig Kerstfeest en vooral een gezond 2007 t/m."

Verwante presentaties


Ads door Google