De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Met meester Detmer gingen we slagbal met hindernissen doen. de hindernissen waren: over de kast heen springen en dan op de mat landen, door het wandrek.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Met meester Detmer gingen we slagbal met hindernissen doen. de hindernissen waren: over de kast heen springen en dan op de mat landen, door het wandrek."— Transcript van de presentatie:

1

2  Met meester Detmer gingen we slagbal met hindernissen doen. de hindernissen waren: over de kast heen springen en dan op de mat landen, door het wandrek heen, naar de overkant rennen en dan op de mat gaan staan, je moet over de bank lopen en dan op de kast lopen eraf springen en dan op de mat landen en dan ben je gefinisht.

3  Met meester cor deden we ook slagbal met hindernissen de hindernissen waren: je moest op de kast springen en dan landen op de mat, dan met de ringen zwaaien, door het wandrek heen, om de korfen heen slalommen en dan op de mat eindigen,dan van mat naar mat springen, dan door de tunnel en dan ben je gefinisht.

4


Download ppt " Met meester Detmer gingen we slagbal met hindernissen doen. de hindernissen waren: over de kast heen springen en dan op de mat landen, door het wandrek."

Verwante presentaties


Ads door Google