De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Naam: Adrine Bandari Klas: 4hna Vak: CKV Opdracht: activiteit – DJ Moz’Art – ISH Ain't no party, like a Mozart-party.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Naam: Adrine Bandari Klas: 4hna Vak: CKV Opdracht: activiteit – DJ Moz’Art – ISH Ain't no party, like a Mozart-party."— Transcript van de presentatie:

1 Naam: Adrine Bandari Klas: 4hna Vak: CKV Opdracht: activiteit – DJ Moz’Art – ISH Ain't no party, like a Mozart-party

2 De voorstelling Op 25 maart 2014 om half 9 was er een voorstelling in de Parktheater over DJ MOZ’ART. Na succesvolle productie van ISH en VOCAALLAB delen ze het podium met DJ Moz’ART. Een feestelijke voorstelling met breakdance, poppin’ en ballet; jazz, pop en klassiek.

3 DJ Moz’Art Een apart figuur raakt in de ban van Mozart. Hij ontketent een waanzinnige medley waarin de klassieke componist weer even helemaal van deze tijd wordt. In een decor van magische melodieën verbeelden musici, dansers, zangeressen en een DJ de gestoorde geest van de geniale componist.

4 Ervaring en mening Ik vond het heel leuk om te zien hoe klassieke muziek in DJ Moz’art samenvalt met tegenwoordige vormen van muziek en dans. Het was ook een aansprekend spektakel voor jong en oud.


Download ppt "Naam: Adrine Bandari Klas: 4hna Vak: CKV Opdracht: activiteit – DJ Moz’Art – ISH Ain't no party, like a Mozart-party."

Verwante presentaties


Ads door Google