De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wolfsgang Amadeus Mozart Door Siebren. inhoud De rondreis De rondreis Ludwig Beethoven krijgt les van Mozart Ludwig Beethoven krijgt les van Mozart Geboren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wolfsgang Amadeus Mozart Door Siebren. inhoud De rondreis De rondreis Ludwig Beethoven krijgt les van Mozart Ludwig Beethoven krijgt les van Mozart Geboren."— Transcript van de presentatie:

1 Wolfsgang Amadeus Mozart Door Siebren

2 inhoud De rondreis De rondreis Ludwig Beethoven krijgt les van Mozart Ludwig Beethoven krijgt les van Mozart Geboren Geboren Gestorven Gestorven De toverfluit De toverfluit Het wonderkind Het wonderkind

3 Het wonderkind Eigenlijk Joannes Chrisostomus Wolfgang Gottlieb, was een, componist en dirigent. Mozart werd een wonderkind genoemd want hij maakte mooie muziek en om dat hij op zo jonge leeftijd al veel instrumenten kon bespelen. Eigenlijk Joannes Chrisostomus Wolfgang Gottlieb, was een, componist en dirigent. Mozart werd een wonderkind genoemd want hij maakte mooie muziek en om dat hij op zo jonge leeftijd al veel instrumenten kon bespelen.

4 Ludwig Beethoven krijgt les van Mozart. In 1787 begeeft Ludwig Beethoven zich naar Wenen om les te krijgen van Mozart. Van een persoonlijke ontmoeting tussen beide componisten is echter niets bekend. In 1787 begeeft Ludwig Beethoven zich naar Wenen om les te krijgen van Mozart. Van een persoonlijke ontmoeting tussen beide componisten is echter niets bekend.

5 De rondreis Ze maakte een grote rondreis. Ze maakte een grote rondreis. Ze kwamen zelfs in ons land. Ze kwamen zelfs in ons land.

6 De toverfluit De toverfluit is een opera van Mozart. Het is het verhaal van de jonge prins Tamino die achterna wordt gezet door een monster. De toverfluit is een opera van Mozart. Het is het verhaal van de jonge prins Tamino die achterna wordt gezet door een monster.

7 Geboren Mozart werd op 27 januari 1756 geboren. Mozart werd op 27 januari 1756 geboren.

8 Gestorven Mozart overlijdt in de vroege ochtend op 5 december 1859. Mozart overlijdt in de vroege ochtend op 5 december 1859. Hij heeft ongeveer 100 jaar geleefd Hij heeft ongeveer 100 jaar geleefd

9 (Salzburg, 27 januari 1756 ), eigenW.A. Mozarfgggherjjjjjjjjjjjjj.


Download ppt "Wolfsgang Amadeus Mozart Door Siebren. inhoud De rondreis De rondreis Ludwig Beethoven krijgt les van Mozart Ludwig Beethoven krijgt les van Mozart Geboren."

Verwante presentaties


Ads door Google