De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Annie The Musical. Waarom Annie? Op 8-jarige leeftijd al eens naar de musical geweest Jeugdsentiment vanwege het vele malen kijken van de film Gezellig.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Annie The Musical. Waarom Annie? Op 8-jarige leeftijd al eens naar de musical geweest Jeugdsentiment vanwege het vele malen kijken van de film Gezellig."— Transcript van de presentatie:

1 Annie The Musical

2 Waarom Annie? Op 8-jarige leeftijd al eens naar de musical geweest Jeugdsentiment vanwege het vele malen kijken van de film Gezellig mama-, tante-, nichtje-uitje!

3 Het verhaal ‘Annie’ ‘Annie’ gaat over een brutaal roodharig weesje die samen met een aantal andere meisjes in een weeshuis woont dat onder leiding staat van een gemene mevrouw. Annie dat er alles aan om daar weg te mogen. Weglopen probeert ze, maar alle pogingen mislukken. Annie is er van overtuigd dat haar ouders haar op een dag zullen komen halen, maar ze wacht al jaren. Annie wordt dan op een dag uitgenodigd om 2 weken in te wonen bij een van de rijkste mannen in de stad, Dit heeft grote gevolgen…

4 Verwachting vooraf Leuke musical, maar zeer kinderlijk Gezellig avondje uit met nichtje, tante en moeder De verhaallijn kon ik mij niet meer herinneren waardoor ik niet goed wist wat ik verder kon verwachten.

5 Conclusie Ondanks de vele jonge meisjes die in de musical spelen: Wat een acteerwerk en wat een ongelofelijke stemmen! Ik vond het verhaal veel leuker dan ik had verwacht omdat het complexer was dan ik me kon herinneren. ‘Annie’ is een echte familiemusical Leuk om met mijn moeder voor de 2 e keer naar deze musical te gaan, 12 jaar later.


Download ppt "Annie The Musical. Waarom Annie? Op 8-jarige leeftijd al eens naar de musical geweest Jeugdsentiment vanwege het vele malen kijken van de film Gezellig."

Verwante presentaties


Ads door Google