De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Leerreis Oss Op woensdagmiddag 18 september namen er zo’n 55 personen deel aan de Leerreis Oss. Dit fotoverslag geeft een impressie van deze leerzame middag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Leerreis Oss Op woensdagmiddag 18 september namen er zo’n 55 personen deel aan de Leerreis Oss. Dit fotoverslag geeft een impressie van deze leerzame middag."— Transcript van de presentatie:

1 Leerreis Oss Op woensdagmiddag 18 september namen er zo’n 55 personen deel aan de Leerreis Oss. Dit fotoverslag geeft een impressie van deze leerzame middag. De groep bestond uit beleid- en uitvoeringsmedewerkers, wethouders, directieleden, wijk- en dorpsraadleden en een afvaardiging van de gemeente Aalburg. Het doel van de middag was om kennis te maken en te leren van alle bijzondere burgerinitiatieven die de gemeente Oss rijk is. In groepen van negen personen gingen de deelnemers langs drie locaties, waar ze hartelijk werden ontvangen door enthousiaste vrijwilligers. Deze vrijwilligers vertelden over hun drive, de mogelijk- en moeilijkheden van het project, hun bevindingen over de samenwerking met de gemeente en hun wensen voor de toekomst. Uit de reacties achteraf blijkt dat de deelnemers erg veel opgestoken hebben van deze middag. De do’s en don’ts voor burgerinitiatief staan weer helder op het netvlies. Doel bereikt. En nu… actie! Fotoverslag Fotoverslag

2 Duikvereniging ‘De Waterman’ Duikvereniging ‘De Waterman’

3

4 Dorpsraad Herpen, rotonde en aanhangwagen Dorpsraad Herpen, rotonde en aanhangwagen “Doordat het gedragen wordt door de bewoners zelf werkt het. Niet op aansturen van de gemeente. Hoe graag we dat ook zouden willen.”

5 “Ik merk zelf dat ik de negatieve ervaringen (die er natuurlijk ook af en toe zijn bij zo’n project) vergeet, als ik een verhaal voorbereid over wat we doen en hoe we het doen. Gewoon omdat er zoveel positiefs te melden is!”

6


Download ppt "Leerreis Oss Op woensdagmiddag 18 september namen er zo’n 55 personen deel aan de Leerreis Oss. Dit fotoverslag geeft een impressie van deze leerzame middag."

Verwante presentaties


Ads door Google