De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

EEN UITSTAP NAAR BRUSSEL CENTRAAL Mijn klasgenoten en ik en L5E zijn naar BRUSSEL CENTRAAL met de trein geweest. Op 15/11/2013 zijn wij naar het museum.

Verwante presentaties


Presentatie over: "EEN UITSTAP NAAR BRUSSEL CENTRAAL Mijn klasgenoten en ik en L5E zijn naar BRUSSEL CENTRAAL met de trein geweest. Op 15/11/2013 zijn wij naar het museum."— Transcript van de presentatie:

1 EEN UITSTAP NAAR BRUSSEL CENTRAAL Mijn klasgenoten en ik en L5E zijn naar BRUSSEL CENTRAAL met de trein geweest. Op 15/11/2013 zijn wij naar het museum van RENE MAGRITTE gegaan En wij hebben de schiderijen van MAGRITTE bekeken. Mijn lievelings- schilderij van hem is EMPIRE OF LIGHT Het engste schilderij vind ik ‘Wenen’ k q u h o iz y r o i y r o iz y r o y r z y t o u y ” u

2 MIJN LIEVELINGSTE SCHILDERIJ VAN HEM: EMPIRE OF LIGHT

3 HET ENGSTE SCHILDERIJ IS WENEN

4 EMPIRE OF LIGHT is vreemd maar mooi! MAAR wenen is vreemd en eng omdat ze geen lichaam hebben. Als iemand danst zonder lichaam is dat eng.

5 SCHILDERIJEN Andere schilderijen van Magritte


Download ppt "EEN UITSTAP NAAR BRUSSEL CENTRAAL Mijn klasgenoten en ik en L5E zijn naar BRUSSEL CENTRAAL met de trein geweest. Op 15/11/2013 zijn wij naar het museum."

Verwante presentaties


Ads door Google