De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een verenigde jeugdbeweging!!!.  Onze leidingsploeg bestaat uit 16 jongeren waarvan 8 jongens en 8 meisjes.  Er zijn 4 leeftijdsgroepen, nl.  Kabouter.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een verenigde jeugdbeweging!!!.  Onze leidingsploeg bestaat uit 16 jongeren waarvan 8 jongens en 8 meisjes.  Er zijn 4 leeftijdsgroepen, nl.  Kabouter."— Transcript van de presentatie:

1 Een verenigde jeugdbeweging!!!

2  Onze leidingsploeg bestaat uit 16 jongeren waarvan 8 jongens en 8 meisjes.  Er zijn 4 leeftijdsgroepen, nl.  Kabouter en Speelclubs  Jongknapen en Kwiks  Knapen en Tiptiens  Jonghernieuwers en Tippers

3  We zijn een groeiende jeugdbeweging. Ieder jaar hebben we meer leden bij. We proberen iedere activiteit tot iets nieuws te maken.  De leden zijn zoals eerder vermeldt ingedeeld in leeftijdsgroepen.

4  We zijn een katholieke jeugdbeweging dus aan het begin en eind van het werkjaar gaan we naar de eucharistieviering.  Doordat we een dubbele jeugdbeweging zijn hebben we ook een dubbele boekhouding en een dubbele inschrijving.

5  Tweewekelijks worden er activiteiten georganiseerd per leeftijdsgroep.  Naar gelang de leeftijdsgroep proberen we nieuwe zaken aan te leren.  Bv:  Leren samen spelen bij de allerkleinsten  Kleine tochten doen met de jongknapen en kwiks  De oudsten klaarstomen om zich bij de leiding te voegen.

6  Ieder jaar gaan we op kamp van 10 tot 20 augustus.  De oudsten gaan met de fiets naar de kampplaats.  Op kamp hebben we een gemixt programma voor de jongsten en voor de oudsten. Sommige spelletjes zijn samen.  Voor het eten hebben we een vast ritueel, nl. handen wassen en gezamenlijk zingen.  De laatste avond is de avond van het kampvuur en de optredens van de lieve (b)engeltjes

7  Met de leidingsploeg organiseren we ook ieder jaar een fuif.  La Nuit Tropical vindt plaats de 17de april 2010 en gaat door in OCC Den Tap te Langemark  Er zijn cocktails te verkrijgen aan democratische prijzen  Ook de andere dranken kan je vinden op deze fuif

8  In het begin van het werkjaar gaan we met de voltallige leidingsploeg eten.  Daar verwelkomen we de nieuwe leiding, maar we zwaaien ook de leiding uit die gestopt is.  De kookouders van op kamp zijn daar ook aanwezig en die bedanken we dan voor bewezen diensten.  Het is een gezellige avond waar je veel bijleert.

9  Twee maanden na het kamp is er het etentje met kampfoto’s.  Onze fantastische kookouders maken dan lekkere stoofvlees met frietjes.  Tijdens de avond wordt een selectie van de kampfoto’s getoond.  De ouders kunnen daarna een dvd bestellen met alle foto’s van hun lieve (b)engeltjes

10


Download ppt "Een verenigde jeugdbeweging!!!.  Onze leidingsploeg bestaat uit 16 jongeren waarvan 8 jongens en 8 meisjes.  Er zijn 4 leeftijdsgroepen, nl.  Kabouter."

Verwante presentaties


Ads door Google