De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

3VOOR12 Analyse. Pluspunten: Veel recent nieuws Professionele journalisten, ze schrijven recensies van hoog niveau en weten waar ze over praten Vele albums.

Verwante presentaties


Presentatie over: "3VOOR12 Analyse. Pluspunten: Veel recent nieuws Professionele journalisten, ze schrijven recensies van hoog niveau en weten waar ze over praten Vele albums."— Transcript van de presentatie:

1 3VOOR12 Analyse

2 Pluspunten: Veel recent nieuws Professionele journalisten, ze schrijven recensies van hoog niveau en weten waar ze over praten Vele albums online te streamen. Albums zijn vaak al te beluisteren voor de officiële release van het album. 3voor12 luisterpaal App, zo kun je de nieuwste albums op de fiets of in de trein luisteren.

3 Minpunten: Geen achtergrond informatie van artiest op de luisterpaal. De site is een beetje onduidelijk bij het eerste bezoek, waar moet ik klikken? Hoe werkt de luisterpaal? Journalisten geven te vlug een negatieve mening over een bepaalde artiest of act. Android app wil vaak vastlopen (eigen ervaring)

4 Tips Voeg achtergrond informatie van de artiest/act toe aan de luisterpaal. Bijvoorbeeld: *Waar komt de band vandaan? *Hoeveel albums hebben ze al gemaakt? *De namen van de bandleden Kijk de Android app na op fouten.


Download ppt "3VOOR12 Analyse. Pluspunten: Veel recent nieuws Professionele journalisten, ze schrijven recensies van hoog niveau en weten waar ze over praten Vele albums."

Verwante presentaties


Ads door Google