De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Innovatieve Arbeidsorganisatie Slotcongres 15 april 2008, Brussel, Vlaams Parlement.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Innovatieve Arbeidsorganisatie Slotcongres 15 april 2008, Brussel, Vlaams Parlement."— Transcript van de presentatie:

1 Innovatieve Arbeidsorganisatie Slotcongres 15 april 2008, Brussel, Vlaams Parlement

2 © Bombardier Inc. or its subsidiaries. All rights reserved. 2 De “extra” pijler in werkbaarheid en werkzekerheid  OBEY  WORK HARD  USE INTELLECT UITVOEREN HARD WERKEN INTELLECT GEBRUIKEN INITIATIEF NEMEN CREATIVITEIT GEBRUIKEN GEPASSIONEERD ZIJN een GESCHENK Kan directief Verkregen worden ENGAGEMENT AANWEZIG

3 © Bombardier Inc. or its subsidiaries. All rights reserved. 3 Bereid zijn om op 7 domeinen competent te worden  Bereidheid om een zoektocht te starten met “ongekende” vragen (sfumato)  Bereidheid om te durven “experimenteren”, te “leren” en te “begrijpen” en van theorie naar praktijk te stappen (Demonstrazione)  Bereidheid om eigen “handelen” en “houding” in vraag te stellen (Sensazione)  Bereidheid om constant te leren over onszelf (Curiosita)  Bereidheid om het geleerde te delen, over te dragen (Arte & Scienze)  Bereidheid om keuzes te maken ook als ze onszelf treffen (Connessione)  Bereidheid om constant de balans te maken tussen “kunnen” en “willen” (Corporalita)


Download ppt "Innovatieve Arbeidsorganisatie Slotcongres 15 april 2008, Brussel, Vlaams Parlement."

Verwante presentaties


Ads door Google