De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

rekenland Op de website Haarlem-web.nl hebben we een drukkerij gevonden. Het kost ongeveer 18 euro om onze kampkrant te laten afdrukken. Op de volgende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "rekenland Op de website Haarlem-web.nl hebben we een drukkerij gevonden. Het kost ongeveer 18 euro om onze kampkrant te laten afdrukken. Op de volgende."— Transcript van de presentatie:

1

2 rekenland Op de website Haarlem-web.nl hebben we een drukkerij gevonden. Het kost ongeveer 18 euro om onze kampkrant te laten afdrukken. Op de volgende dia kunnen jullie hem bewonderen!!!

3 Fsc-hout dat goed is voor de bossen, ze planten weer een boom zodra ze er een hebben gekapt! dus stop met bosverwijderende hout en start met Fsc-hout!

4 Emily: ik vond deze opdracht best wel leuk, alleen zou ik hem niet nog een keer willen doen. Elisa:Ik vond het wel leuk maar ik vind de volgende opdracht leuker(schiphol). Proshat:deze opdracht was best wel saai, want hij duurde heel lang.

5


Download ppt "rekenland Op de website Haarlem-web.nl hebben we een drukkerij gevonden. Het kost ongeveer 18 euro om onze kampkrant te laten afdrukken. Op de volgende."

Verwante presentaties


Ads door Google