De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kassabon aanmaken In deze presentatie wordt uitgelegd hoe je een kassabon moet aanmaken met WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kassabon aanmaken In deze presentatie wordt uitgelegd hoe je een kassabon moet aanmaken met WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je."— Transcript van de presentatie:

1 Kassabon aanmaken In deze presentatie wordt uitgelegd hoe je een kassabon moet aanmaken met WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door deze presentatie. Doe dit maar!

2 Als alle artikelen zijn geselecteerd, klik je op de [Betalen]-toets.
Kassabon aanmaken (1) We hebben nu een drietal artikelen geselecteerd die een klant wil kopen. Als alle artikelen zijn geselecteerd, klik je op de [Betalen]-toets. Doe dit maar!!!

3 Je kunt nu aangeven hoe de klant wil betalen.
Kassabon aanmaken (2) Als dit contant is, of als de klant bij wil pinnen, moet je eerst met deze toetsen aangeven hoeveel de klant gaat betalen.

4 In dit geval betaald de klant met een briefje van € 250,00.
Klik dit bedrag aan!!! Kassabon aanmaken (3)

5 Vervolgens geef je aan hoe de klant wil betalen.
Klik op de juiste toets!!! Kassabon aanmaken (4)

6 De klant betaald contant met een briefje van € 250,00.
Kassabon aanmaken (5) De klant betaald contant met een briefje van € 250,00. Het wisselgeld dat de klant terugkrijgt, wordt hier voor je uitgerekend. Door vervolgens op de toets [Lade] te klikken, wordt de kassa-lade geopend en kun je de klant terugbetalen.

7 Kort samengevat Met behulp van de [Betalen]-toets kun je aangeven hoe een klant wil gaan betalen; Je hebt de keuze uit: Contant Pinpas Op rekening Sluit nu dit venster en maak de vragen!


Download ppt "Kassabon aanmaken In deze presentatie wordt uitgelegd hoe je een kassabon moet aanmaken met WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je."

Verwante presentaties


Ads door Google