De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ilham Ben Moussa Studente Bedrijfseconomie HES. Probleemstelling Het probleem is dat het BIM nog niet voor alles even bruikbaar is, zo kan de koppeling.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ilham Ben Moussa Studente Bedrijfseconomie HES. Probleemstelling Het probleem is dat het BIM nog niet voor alles even bruikbaar is, zo kan de koppeling."— Transcript van de presentatie:

1 Ilham Ben Moussa Studente Bedrijfseconomie HES

2 Probleemstelling Het probleem is dat het BIM nog niet voor alles even bruikbaar is, zo kan de koppeling tussen technische informatie en financiële informatie verbeterd worden.

3 Onderzoeksvraag Welke mogelijkheden biedt het gebruik van het BouwInformatieModel voor Lifecyclecosting?

4 Doelstelling Het doel van dit onderzoek is om een rapport op te leveren, waarin de koppeling tussen 3D-technische informatie en financiële informatie in het BIM gericht op lifecyclecosting worden geanalyseerd.

5 Deelt u graag uw expertises en bent u bereid mij te helpen met het onderzoek? E-mail: ilham.benmoussa@hotmail.coilham.benmoussa@hotmail.com

6


Download ppt "Ilham Ben Moussa Studente Bedrijfseconomie HES. Probleemstelling Het probleem is dat het BIM nog niet voor alles even bruikbaar is, zo kan de koppeling."

Verwante presentaties


Ads door Google