De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De wiwichu” “ De wiwichu” Een mooie nacht in december, in La Havana, een koppel Cubanen aanschouwt de zee, ineengestrengeld aan de rand van het strand,

Verwante presentaties


Presentatie over: "De wiwichu” “ De wiwichu” Een mooie nacht in december, in La Havana, een koppel Cubanen aanschouwt de zee, ineengestrengeld aan de rand van het strand,"— Transcript van de presentatie:

1

2 De wiwichu” “ De wiwichu”

3 Een mooie nacht in december, in La Havana, een koppel Cubanen aanschouwt de zee, ineengestrengeld aan de rand van het strand, als hij haar plotseling zegt:

4 - Liefste, laat mij de wiwichu tokkelen ! - Je bent niet goed, m’n liefste, wat denk je wel..., daar ben ik nog niet klaar voor ! - Ach kom liefste, je ziet toch wel dat dit nu het geschikte moment is, laat mij de wiwichu tokkelen !

5 -N-Neen, ik wil het niet ! -K-Kom liefste, ‘t is nu of nooit, laat mij de wiwichu tokkelen... -O-Ok goed, m’n schat, maar ‘t is omdat ik je zo graag zie...

6 Dan neemt de jongen zijn gitaar En begint :

7 …. Wiwichu a merry crismas, wiwichu a merry crismas, wiwichu a merry crismas, and a japy niu yirrrr !!!

8 Ik ben de eerste die je een zalig Kerstfeest wenst, is het niet ?


Download ppt "De wiwichu” “ De wiwichu” Een mooie nacht in december, in La Havana, een koppel Cubanen aanschouwt de zee, ineengestrengeld aan de rand van het strand,"

Verwante presentaties


Ads door Google