De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Informatieavond Barcelonareis

Verwante presentaties


Presentatie over: "Informatieavond Barcelonareis"— Transcript van de presentatie:

1 Informatieavond Barcelonareis
13 maart 2012

2 De begeleiders V.l.n.r. dhr. Bouwens, mevr. Habets, dhr. Lumeij, mevr. Pelt en dhr. Den Boer

3 Welkom Programmaboekje, staat op de site van het Bernardinuscollege. Ga naar: algemeen – activiteiten – klik dan op Barcelona 2012 “lees meer”. Ckv – opdrachten, het opdrachten boekje krijgen jullie in de bus. We hebben het boekje ook al op de site van het Bernardinuscollege gezet (zie punt 1). De telefoonnummers van de begeleiders staan in het programmaboekje. Wilt u ons a.u.b. alleen bellen in geval van nood.

4 Korte impressie van wat je gaat zien!!!!

5 Bus indeling VWO / Havo Bus 2 (Staat op de site
Bus indeling VWO / Havo Bus (Staat op de site. Ga naar: mijn kind / ik zit hier op school, algemeen, activiteiten en klik dan op Barcelona 2012).

6 Kamerindeling bus 2 VWO / HAVO (Staat op de site
Kamerindeling bus 2 VWO / HAVO (Staat op de site. Ga naar: mijn kind / ik zit hier op school, algemeen, activiteiten en klik dan op Barcelona 2012).

7 Barcelonareis Vertrek om 19.15 uur parkeerplaats Kaldeborn
Aanwezig zijn om uur Paspoort of identiteitskaart tonen bij het instappen van de bus. Vergeet je schoolpas niet i.v.m. eventuele kortingen. Alcoholgebruik in de bus en op de kamers is absoluut verboden!!!!!

8 Barcelonareis We rijden met 2 bussen van de firma Boosten
( Comfort Class) De chauffeurs houden zich uiteraard aan de regels van de rijtijdenwet ! Neem niet teveel bagage mee de bus in. Geluidsinstallaties nemen we NIET mee!

9 Barcelonareis In de bus mag er niet gerookt worden!
Overal kun je pinnen, neem dus niet teveel geld mee. Neem geen dure spullen mee en maak gebruik van de kluisjes op de kamers.

10 Barcelonareis De lunch moet je zelf betalen ( 8 euro)
Alle entrees zijn in de prijs inbegrepen Denk aan eventuele medicijnen, ook doorgeven aan de begeleiders! Neem gemakkelijke schoenen mee. Kleding: alle weersomstandigheden zijn mogelijk.

11 Barcelonareis Badkleding: het 4 sterren hotel heeft een mooi zwembad
Adres hotel staat bij de telefoonnummers begeleiders Korte impressie van het hotel

12 Hotel Onnobrava

13 Hotel Onnabrava

14 De kamers

15 Het hotel vanuit de lucht!

16 Barcelonareis Klimmen over het balkon wordt bestraft met een reis naar huis op eigen kosten ! Bij ontoelaatbaar gedrag worden er gepaste maatregelen genomen altijd en alleen ter beoordeling van de leiding. Genoemde regels moeten ervoor zorgen dat het een gezellige reis wordt! Zoals in de brief is vermeld ga je bij het instappen akkoord met de genoemde afspraken!!

17 Spelregels “no sadness” door dhr. Reumkens :
We willen enkele spelregels duidelijk toelichten: Drugs en alcohol-(ge)(mis)bruik zijn niet toegestaan tijdens de reis!!! Voor vertrek is er een preventieve controle op drugs en alcohol. Wanneer er drugs en/of alcohol worden aangetroffen gaat de deelnemer niet mee op reis. De school doet aangifte bij de politie.

18 Spelregels “no sadness” door dhr. Reumkens :
Er volgt geen restitutie van de reissom aan de ouders. Wanneer een leerling gedurende de reis drugs bij zich heeft of gebruikt ligt de verantwoordelijkheid voor de gevolgen bij de ouders (justitie in het buitenland, kosten, vervoer retour en dergelijke). De leerling wordt onmiddellijk uitgesloten van de reis en gaat retour naar Heerlen. Bij ongeoorloofd alcoholgebruik beslist de reisleiding over de maatregel.

19 Spelregels “no sadness” door dhr. Reumkens :
De leerling wordt uitgesloten van het reisprogramma en/of gaat retour naar Heerlen (de kosten worden voldaan door de ouders), de leerling werkt de resterende dagen op school. De reisleiding beslist in alle voorkomende situaties anders dan beschreven. Iedere deelnemer aan de reis heeft een verantwoordelijkheid naar zichzelf, alle reisgenoten, de reisleiding en de chauffeur van de reisorganisatie!!!!!


Download ppt "Informatieavond Barcelonareis"

Verwante presentaties


Ads door Google