De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoedje van papier Met korte uitleg. De kleuren komen overeen met de kleuren van de Boomwackers. In de onderste balk staan de bassen. In de volgende dia.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoedje van papier Met korte uitleg. De kleuren komen overeen met de kleuren van de Boomwackers. In de onderste balk staan de bassen. In de volgende dia."— Transcript van de presentatie:

1 Hoedje van papier Met korte uitleg

2 De kleuren komen overeen met de kleuren van de Boomwackers. In de onderste balk staan de bassen. In de volgende dia komen de kleuren langzaam over de notenbalk voorbij. Slaan als de noot hier is b b F A D B C G C E E F A D B C G C F A D B C G C E E F A D B C G C

3 beginners FA D BC G C E EFA D B C G C Slaan als de noot hier is Sla met je Boomwhacker als jouw noot de rode lijn raakt. Om te beginnen klik 1 keer met de muis. De noten komen dan langzaam voorbij op de notenbalk C E G E FF D EE CC E G E FF D D C D DD D D E F EEEEE F G E G E FF D D C C


Download ppt "Hoedje van papier Met korte uitleg. De kleuren komen overeen met de kleuren van de Boomwackers. In de onderste balk staan de bassen. In de volgende dia."

Verwante presentaties


Ads door Google