De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Kwartiertje Overstag” De wet Milquet Aanduiding vertegenwoordiger.

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Kwartiertje Overstag” De wet Milquet Aanduiding vertegenwoordiger."— Transcript van de presentatie:

1 “Kwartiertje Overstag” De wet Milquet Aanduiding vertegenwoordiger

2 Wet Mil quet Deze wet beschermt de haio met nadeel voor de po. Ons voorstel: haio doet wachten op vrijdag, zaterdag en zondag overdag, zodat de 12 uur recuperatie in vrije tijd valt. Wegens de extra belasting voor po vragen we flexibiliteit van haio en tegemoetkoming van de overheid.

3 a) In februari 2012 organiseert het Icho voor haio’s en PO’s een avond over flexibiliteit van de haio. b) Lobbywerk bij de medico-mut, politici van Welzijn en Onderwijs en met steun van Icho en SUI: Opleidingsvergoeding en Impulseo (solo + haio = duo en duo + haio = trio).

4 Eén contactpersoon per opleidingsgroep Uit de reacties op laatste 'Kwartiertje Overstag' bleek dat er nogal wat animo was rond ons voorstel i.v.m. het in praktijk brengen van de wet Milquet. Het contract met SUI en de Wet Milquet worden ervaren als nadelig voor de PO. Overstag wil dat zijn beslissingen gedragen worden door de grote meerderheid van onze leden PO Daarom willen we 1 afgevaardigde van Overstag in elke opleidingsvergadering. Als er geen vrijwilliger gevonden wordt, vragen we dat het staflid iemand aanduidt

5 Taakomschrijving van de contactpersoon Contactpersoon krijgt de powerpoint presentatie voor “Kwartiertje Overstag” toegestuurd en brengt deze mee naar opleidingsvergadering. Geeft relevante opmerkingen van de groep door naar Overstag. Is uiteraard welkom op de vergaderingen van Overstag.

6 Ter informatie: U vindt verslagen van Overstag, POC, Sui en andere vergaderingen op www.overstag.be/database.htm Overstag hoopt (wenst?) van jullie onderwerpen voor volgende 'Kwartiertjes Overstag' te ontvangen.

7 Besluit: Per opleidingsvergadering: één vrijwilliger om de belangrijke boodschappen vanuit de groep door te mailen naar Overstag@overstag.be Overstag@overstag.be Alle suggesties en vragen zullen besproken worden op de volgende Overstag vergadering en opgenomen worden in het verslag van de vergadering.


Download ppt "“Kwartiertje Overstag” De wet Milquet Aanduiding vertegenwoordiger."

Verwante presentaties


Ads door Google