De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Marco, in dit verbond dat we samen aangaan, geef ik jou de belofte dat ik trouw zal zijn. Kijkend naar de afgelopen tijd kan ik mij absoluut niet voorstellen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Marco, in dit verbond dat we samen aangaan, geef ik jou de belofte dat ik trouw zal zijn. Kijkend naar de afgelopen tijd kan ik mij absoluut niet voorstellen."— Transcript van de presentatie:

1 Marco, in dit verbond dat we samen aangaan, geef ik jou de belofte dat ik trouw zal zijn. Kijkend naar de afgelopen tijd kan ik mij absoluut niet voorstellen dat het moeite kost, maar ik beloof je vooral trouw als er momenten komen waarbij het niet zo vanzelfsprekend is. Ik kies voor jou! Ik zal je niet verlaten! Marco, in dit verbond dat we samen aangaan, geef ik jou de belofte dat ik trouw zal zijn. Kijkend naar de afgelopen tijd kan ik mij absoluut niet voorstellen dat het moeite kost, maar ik beloof je vooral trouw als er momenten komen waarbij het niet zo vanzelfsprekend is. Ik kies voor jou! Ik zal je niet verlaten! En ik beloof dat in ons huwelijk ik niet egoïstisch zal kijken naar wat goed en fijn is voor mij, maar ik beloof je dat ik je met liefde voorop zal stellen. En ik beloof dat in ons huwelijk ik niet egoïstisch zal kijken naar wat goed en fijn is voor mij, maar ik beloof je dat ik je met liefde voorop zal stellen.

2 Huwelijk 1) Beeld van Christus en de kerk 2) Liefhebben met een doel 3) Mannen en vrouwen

3 Beeld Liefhebben met een doel Ik heb je lief, omdat... OF Wij verbinden ons aan elkaar. Ik heb je lief. Ik maak je mooi voor God.


Download ppt "Marco, in dit verbond dat we samen aangaan, geef ik jou de belofte dat ik trouw zal zijn. Kijkend naar de afgelopen tijd kan ik mij absoluut niet voorstellen."

Verwante presentaties


Ads door Google