De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opzet n Leerlingen verdiepen zich in de ontwikkeling van een deelgemeente van de gemeente Nijmegen op allerlei terreinen n Klas (adviesbureau) adviseert.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opzet n Leerlingen verdiepen zich in de ontwikkeling van een deelgemeente van de gemeente Nijmegen op allerlei terreinen n Klas (adviesbureau) adviseert."— Transcript van de presentatie:

1

2 Opzet n Leerlingen verdiepen zich in de ontwikkeling van een deelgemeente van de gemeente Nijmegen op allerlei terreinen n Klas (adviesbureau) adviseert de gemeente in de vorm van een verslag en een presentatie n Elk individu eigen rol n Hiervoor krijgen ze +/- 10 lessen en de gehele projectweek Een kunstmatige dijk

3 Vaardigheden n Onderzoeksvaardigheden n Presentatievaardigheden n Samenwerkingsvaardigheden n Interviewvaardigheden n Discussie- en vergadervaardigheden

4 Kader n Afsluiting onderbouw n Vakoverstijgend; deelnemende vakken: ak, na, sk, ktc, ec, wi en mentorlessen n Resulteert in rapportcijfer

5 Rol voor u als ouder n Indirect: Begrijpend, stimulerend, hulpvaardig,... Direct: Eventuele deelname aan deskundigenforum en/of workshopleider.

6 Bij deze geef ik aan interesse te hebben in deelname aan het Deskundigenforum of het geven van een workshop. NaamVakgebiedE-mailTel. nr.Ouder van: Voorbeelden: Planologen Architecten Makelaars Civiel technisch medewerker Gemeente medewerker Gespreks- technieken ICT Infrastructuur Ruimtelijke ordening Milieubeleid Etc.

7 Contact Heeft u nog vragen en/of opmerkingen dan kunt u mailen naar: Meesterproef@stedelijkgymnijmegen.nl


Download ppt "Opzet n Leerlingen verdiepen zich in de ontwikkeling van een deelgemeente van de gemeente Nijmegen op allerlei terreinen n Klas (adviesbureau) adviseert."

Verwante presentaties


Ads door Google