De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Les voor groep 7 Geen instructietafel, want deze les is voor iedereen die niet precies meer weet hoe de staartdeling ook al weer ging en/of er meer van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Les voor groep 7 Geen instructietafel, want deze les is voor iedereen die niet precies meer weet hoe de staartdeling ook al weer ging en/of er meer van."— Transcript van de presentatie:

1

2 Les voor groep 7 Geen instructietafel, want deze les is voor iedereen die niet precies meer weet hoe de staartdeling ook al weer ging en/of er meer van wil weten. Voor de overige kinderen: Ronde 1 pak een kaart

3 Ronde 2: korte vraagjes!

4 Les 7 groep 7 leerdoel Je leert cijferend delen door grote getallen door gebruik te maken van de staartdelingmethode (“papamamamethode”). Wat weet je hier al van? Waarom is het handig dat we dit leren? Wanneer ga je dit gebruiken?

5 Manieren op onze rekenkaarten

6 4380 : 12 = ? We nemen samen het stappenplan voor de staartdeling van groep 7 door.

7 Nu jij 5 minuten Maak de volgende sommen: 5434 : 13 = 11772 : 18 =
56175 : 15 = Extra: : 19 =

8 Sommen bespreken ……….

9 Evaluatie : Evaluatie: Is het doel gehaald?
Waar moet je met deze opdracht rekening mee houden? Wat heb je geleerd? Wat ging er goed? Wat ging er niet zo goed? Vooruitblik: Gemiddelde berekenen (Is ook delen!)


Download ppt "Les voor groep 7 Geen instructietafel, want deze les is voor iedereen die niet precies meer weet hoe de staartdeling ook al weer ging en/of er meer van."

Verwante presentaties


Ads door Google