De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Willy Wellens 1 Buienradar Willy Wellens. 2 Wanneer is de buienradar nuttig ? We willen een wandeling gaan maken. Zal het onderweg beginnen regenen ?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Willy Wellens 1 Buienradar Willy Wellens. 2 Wanneer is de buienradar nuttig ? We willen een wandeling gaan maken. Zal het onderweg beginnen regenen ?"— Transcript van de presentatie:

1 Willy Wellens 1 Buienradar Willy Wellens

2 2 Wanneer is de buienradar nuttig ? We willen een wandeling gaan maken. Zal het onderweg beginnen regenen ? We willen ergens een fietstocht maken. Waar is het mooi weer ? We willen een herstelling doen aan het dak. Zal het de komende 3 uur droog blijven ?

3 3 www.buienradar.be We plaatsen deze website bij onze Favorieten.

4 4 Geeft standaard de beweging van de wolken in de laatste 50 minuten. De kleur van de wolken geeft de hoeveelheid neerslag weer.

5 5 Hier kan je de vooruitzichten voor de volgende 3 uur starten. Hier kan je de beweging van de wolken in de laatste 2 uur, 3 uur, enz. starten. Beweging van de wolken

6 6 Dan klikken op de plaats waar je wil inzoomen. Eerst klikken op inzoomen. Inzoomen

7 7 Nu zie je de plaatselijke weersevolutie. Met de Pauze-knop kan je de beweging stoppen; daarna kan je met de pijltjes-toetsen het volgende of het vorige beeld oproepen. Probleem: de locatie die je wilt zien zit misschien onder de wolken ! Inzoomen

8 8 Een referentiepunt aangeven

9 9

10 10 De website geeft ook het algemeen weerbericht van de dag.

11 11 Geeft de weersevolutie voor het westelijk halfrond. Geeft de weersevolutie voor West-Europa. Geeft de weersevolutie voor heel Europa. Geeft de evolutie van hoge- en lagedrukzones.


Download ppt "Willy Wellens 1 Buienradar Willy Wellens. 2 Wanneer is de buienradar nuttig ? We willen een wandeling gaan maken. Zal het onderweg beginnen regenen ?"

Verwante presentaties


Ads door Google