De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opstaan tegen onrecht zondag 2 maart Nehemia 5 Achter de muren van Jeruzalem mag geen onrecht zijn. Nehemia staat op en wijst op Gods gebod voor recht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opstaan tegen onrecht zondag 2 maart Nehemia 5 Achter de muren van Jeruzalem mag geen onrecht zijn. Nehemia staat op en wijst op Gods gebod voor recht."— Transcript van de presentatie:

1 Opstaan tegen onrecht zondag 2 maart Nehemia 5 Achter de muren van Jeruzalem mag geen onrecht zijn. Nehemia staat op en wijst op Gods gebod voor recht.

2

3 De muur vordert na twaalf jaar onafge- broken bouwen. Maar is iedereen gelukkig in de nieuwe stad?

4 De armen treuren en klagen hun nood. Alles wordt hun afgenomen, zelfs hun land en kinderen. Dat beelden de tranen uit.

5 De twee halve bollen tegenover elkaar zijn één volk, aan de ene kant de rijken, (rijk gevuld met goud gele tulpen) tegenover de armen. (gevuld met blad en dood hout)

6 De gebogen lila tulpen zijn het verdriet en de boosheid van Nehemia voor al dit onrecht onder de bewoners van Jeruzalem.

7 Men staat op en luistert naar Nehemia en ze doen het onrecht te niet. Ook al gaat het soms mis, God blijft bij ons, (witte Phalanopsis) Hij maakt het weer goed als wij willen handelen.

8


Download ppt "Opstaan tegen onrecht zondag 2 maart Nehemia 5 Achter de muren van Jeruzalem mag geen onrecht zijn. Nehemia staat op en wijst op Gods gebod voor recht."

Verwante presentaties


Ads door Google