De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 ste Kerstdag 25 december 2008 Johannes 1 vers 1-5 Het Woord was in het begin bij God en was God. In het Woord is leven en het leven is het licht voor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 ste Kerstdag 25 december 2008 Johannes 1 vers 1-5 Het Woord was in het begin bij God en was God. In het Woord is leven en het leven is het licht voor."— Transcript van de presentatie:

1 1 ste Kerstdag 25 december 2008 Johannes 1 vers 1-5 Het Woord was in het begin bij God en was God. In het Woord is leven en het leven is het licht voor de mensen.

2 Uit de stronk schiet een telg op.(Jes.11) Langverwacht! Geboren in een stal, voor mensen het licht ten leven. (Lucas 2)

3 Verwachten is niet meer door het venster uitzien naar. De profetie over de telg van David is uitgekomen door de geboorte van de Messias.

4 Langverwacht en onverwacht. Langverwacht en onverwacht: stralend licht doorbreekt de nacht. Kind, geboren in een stal die de wereld redden zal.

5 De amaryllis met de kaars aan het einde van de weg is het verwachte kind, dat het licht der wereld is.

6 Via de weg van het Woord komen wij bij het Licht voor de mensen. Geboren aan het einde van de weg der verwachting.

7


Download ppt "1 ste Kerstdag 25 december 2008 Johannes 1 vers 1-5 Het Woord was in het begin bij God en was God. In het Woord is leven en het leven is het licht voor."

Verwante presentaties


Ads door Google