De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat moet je leren voor het PW Heel hoofdstuk 4 Oefentoets Rekentrainer! Samenvatting einde van het hoofdstuk in leerwerkboek.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat moet je leren voor het PW Heel hoofdstuk 4 Oefentoets Rekentrainer! Samenvatting einde van het hoofdstuk in leerwerkboek."— Transcript van de presentatie:

1 Wat moet je leren voor het PW Heel hoofdstuk 4 Oefentoets Rekentrainer! Samenvatting einde van het hoofdstuk in leerwerkboek

2 60% Mobiele telefoon, dat is 60% tegenover 17% aan cd’s ASSEN Y-as X-as

3 De prijs kun je bij de Y-as aflezen De kwaliteit kun je aan de X-as aflezen Haargel 3 Nee de duurste is niet het best

4 Deugdelijk product = product bij normaal gebruik voldoet aan de verwachtingen die je ervan mag hebben Geschillencommissie = een organisatie die een uitspraak doet als de koper en verkoper het niet met elkaar eens zijn. Ondeugdelijk product = een product dat niet goed werkt en/of te snel kapot gaat.

5

6 ‘Waren’ is een ander woord voor goederen.

7 Afspraak is afspraak. Deugdelijk product = product bij normaal gebruik voldoet aan de verwachtingen die je ervan mag hebben Geschillencommissie = een organisatie die een uitspraak doet als de koper en verkoper het niet met elkaar eens zijn. Ondeugdelijk product = een product dat niet goed werkt en/of te snel kapot gaat.


Download ppt "Wat moet je leren voor het PW Heel hoofdstuk 4 Oefentoets Rekentrainer! Samenvatting einde van het hoofdstuk in leerwerkboek."

Verwante presentaties


Ads door Google