De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

er kwam eerst een aslaag over de stad heen en daar stikte de mensen in en gingen dood toen kwam er lava overheen maar de mensen bleven liggen zoals.

Verwante presentaties


Presentatie over: "er kwam eerst een aslaag over de stad heen en daar stikte de mensen in en gingen dood toen kwam er lava overheen maar de mensen bleven liggen zoals."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 er kwam eerst een aslaag over de stad heen en daar stikte de mensen in en gingen dood toen kwam er lava overheen maar de mensen bleven liggen zoals ze lagen. De lava koelde af en werd hard. De mensen werden opgegeten door insecten en er bleven heel veel gaten over onder de grond en de mensen een paar jaar later hebben gips in de gaten gegoten en je zag zo hoe de mensen lagen.

4 lava is eigenlijk steen dat gesmolten is door de hitte. Onder de aardkorst heet lava nog magma en als het uit de vulkaan komt heet het lava.

5


Download ppt "er kwam eerst een aslaag over de stad heen en daar stikte de mensen in en gingen dood toen kwam er lava overheen maar de mensen bleven liggen zoals."

Verwante presentaties


Ads door Google