De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Godsdienst. Ben jij wel eens héél boos? Hoe is het afgelopen? Werd het ook uitgepraat? Bij sorry of vergeven mag je weer opnieuw beginnen. Is dat belangrijk?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Godsdienst. Ben jij wel eens héél boos? Hoe is het afgelopen? Werd het ook uitgepraat? Bij sorry of vergeven mag je weer opnieuw beginnen. Is dat belangrijk?"— Transcript van de presentatie:

1 Godsdienst

2 Ben jij wel eens héél boos? Hoe is het afgelopen? Werd het ook uitgepraat? Bij sorry of vergeven mag je weer opnieuw beginnen. Is dat belangrijk?

3 Hoe zou Jozef zich gevoeld hebben denk jij?

4

5 Jozef werkte hard voor Potifar

6 Toen ging het mis…

7 In de gevangenis

8 Dromen van de schenker en de bakker Schenker: ‘In mijn droom zag ik een wijnrank met drie takken. Zodra er bloesems aan de takken kwamen veranderden ze in druiven. Ik had de beker van de farao in mijn hand. Ik neep de druiven uit boven de beker en gaf die aan de farao’

9 Dromen van de schenker en de bakker Bakker: ‘In mijn droom droeg ik drie manden met gebak op mijn hoofd. In de bovenste mand zat het lekkerste gebak dat bestemd was voor de farao. Maar toen kwamen er volgens en die pikten al het gebak van de farao op’.

10 De Farao droomt een rare droom. Gelukkig weet de schenker nog iemand die de droom kan uitleggen.

11 Jozef helpt de Farao

12 Droom jij wel eens?


Download ppt "Godsdienst. Ben jij wel eens héél boos? Hoe is het afgelopen? Werd het ook uitgepraat? Bij sorry of vergeven mag je weer opnieuw beginnen. Is dat belangrijk?"

Verwante presentaties


Ads door Google