De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Veel mensen hebben het over “hoe belangrijk het is om een goede opvoeding te geven aan onze kinderen”. De amerikaan geeft en laat alles toe dit om “ de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Veel mensen hebben het over “hoe belangrijk het is om een goede opvoeding te geven aan onze kinderen”. De amerikaan geeft en laat alles toe dit om “ de."— Transcript van de presentatie:

1 Veel mensen hebben het over “hoe belangrijk het is om een goede opvoeding te geven aan onze kinderen”. De amerikaan geeft en laat alles toe dit om “ de rechten van het kind” en om “traumas” te verkomen als we ze straffen of een wel verdiende klap op hun kont geven. Wij hebben het er thuis over gehad wat nu de beste metode zou zijn om te volgen. Ik weet niet wat jullie gaan doen, maar wij zijn tot de conclusie gekomen dat als een van onze kinderen zicht slecht gedraagt, gaan we een eindje om met de auto.

2 Dit gaat nooit mis..... Na onze ritjes komen ze altijd rustig thuis en willig om ons aan te horen. Hier stuur ik een foto op van een van onze ritjes voor het geval dat jullie deze tecniek ook willen aanpassen. ¡Saludos!

3

4 Voor meer Plezier ga je naar de grootste Humor site: www.More-Fun.nl www.More-Fun.nl


Download ppt "Veel mensen hebben het over “hoe belangrijk het is om een goede opvoeding te geven aan onze kinderen”. De amerikaan geeft en laat alles toe dit om “ de."

Verwante presentaties


Ads door Google