De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Biomassa Stroomlijn Made by: Jana Esther & Annemiek VF2/3 A.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Biomassa Stroomlijn Made by: Jana Esther & Annemiek VF2/3 A."— Transcript van de presentatie:

1 Biomassa Stroomlijn Made by: Jana Esther & Annemiek VF2/3 A

2 Inhoud Inleiding Inleiding Het probleem Het probleem De mogelijkheden De mogelijkheden Uitvoering Uitvoering Resultaat Resultaat

3 Inleiding Met onze klas hebben we een uitstapje gehad naar Biomassa Stroomlijn. Daar hebben we uitleg gehad over hoe zo iets in zijn werk gaat. Ons is gevraagd of wij een manier kunnen bedenken om het snoeihout naar Biomassa Stroomlijn te transporteren en het daarna om te zetten in energie.

4 Het probleem Van gansewinkel vroeg ons niet voor niks. Het probleem is: “Hoe krijgen we het snoeihout bij Biomassa Stroomlijn?” en “Hoe kunnen we het snoeihout als houtsnippers gebruiken voor energie?” Deze oplossing moet voor meer materialen geschikt zijn.

5 De mogelijkheden: Wagen met ingebouwde versnipperaar  Wagen met ingebouwde versnipperaar  Je gooit het hout in de versnipperaar en het hout word versnipperd. Versnipperaar die werkt op de uitlaatgassen van de vuilniswagen. Versnipperaar die werkt op de uitlaatgassen van de vuilniswagen. Een soort stofzuiger (iets groter dan normaal, kan er meer in) waarmee je de takjes opzuigt. Binnenin worden ze versnipperd. Een soort stofzuiger (iets groter dan normaal, kan er meer in) waarmee je de takjes opzuigt. Binnenin worden ze versnipperd.

6 De uitvoering We stellen de mogelijkheden voor aan Biomassa Stroomlijn en dan kijken we of ze er iets mee doen. We stellen de mogelijkheden voor aan Biomassa Stroomlijn en dan kijken we of ze er iets mee doen.

7 Het resultaat


Download ppt "Biomassa Stroomlijn Made by: Jana Esther & Annemiek VF2/3 A."

Verwante presentaties


Ads door Google