De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dit is een Beste buurtbewoner, bij ons op de hoek is er sinds jaar en dag een speeltuintje speeltuintje. De gemeente wil dit nu afbreken en vervangen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dit is een Beste buurtbewoner, bij ons op de hoek is er sinds jaar en dag een speeltuintje speeltuintje. De gemeente wil dit nu afbreken en vervangen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Dit is een

3 Beste buurtbewoner, bij ons op de hoek is er sinds jaar en dag een speeltuintje speeltuintje. De gemeente wil dit nu afbreken en vervangen door woonhuizen.

4 DIT MAG ABSOLUUT ABSOLUUT NIET GEBEUREN !!!

5 Naast het plezier dat daar wordt beleefd zal ook een stukje “cultureel-erfgoed” verdwijnen. STEUN ONS DAAROM!!!

6 Stuur deze petitie naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen om zo uw steun te betuigen. Hierna volgen enkele foto’s om u er idee van te geven wat de gemeente wil laten verdwijnen verdwijnen.

7

8

9

10

11

12

13 Steun ons en stuur deze petitie petitie aan zoveel mogelijk mensen door. Bedankt Jij wil toch niet op je geweten hebben dat dit moois verdwijnt!!!


Download ppt "Dit is een Beste buurtbewoner, bij ons op de hoek is er sinds jaar en dag een speeltuintje speeltuintje. De gemeente wil dit nu afbreken en vervangen."

Verwante presentaties


Ads door Google