De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:"— Transcript van de presentatie:

1 Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon: ………………………………………………………… E-mail: ……………………………………………………………. Automerk / type …………....................……………………….. Bouwjaar / kenteken: …………………………………………… Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per équipe. Ik reserveer graag voor ….. personen het speciale rallydiner á € 35,00 per persoon. Het totale bedrag van € ……..… is overgemaakt op rekening nr. 41.75.62.950 t.n.v. Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel Inschrijver verklaart dat voor het deelnemende voertuig de wettelijk vereiste verzekeringen zijn afgesloten en vrijwaart de organisatie van de Rotary Rally voor iedere aansprakelijkheid voortvloeiend uit zijn/haar deelname aan de rally. Handtekening bestuurder …………….. 0 Ik wil graag info ontvangen over sponsoring van de Rally Rotary Rally t.b.v. Rolstoelbasketbal Zwijndrecht e.o.* Zaterdag 19 september 2009 Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel

2 De Rotary Rally is een ontspannen en recreatieve puzzelrit die vooral een appèl doet aan de opmerkzaamheid van de deelnemers en vooral niet aan de paardenkrachten onder de motorkap. Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel organiseert deze puzzelrit om een financiële bijdrage te kunnen leveren aan het Gert Jan van der Linden Sportfonds. Dit fonds stimuleert en ontwikkelt basketball voor gehandicapten (in een rolstoel) in de Zwijndrechtse regio. Daarnaast biedt de puzzelrit u een bijzonder gezellige en verrassende dag. U kunt meedoen in uw eigen “gewone” auto of cabrio in de tourklasse, of in uw “classic car” (ouder dan 25 jaar) in de vintage klasse. De puzzelrit start vanaf 12.00 uur bij Autobedrijven Martin de Haan BV, H.A. Lorentzstraat 6 te Zwijndrecht en voert u door de prachtige Alblasserwaard. De lengte van de rit bedraagt ongeveer 50 km. De finish is bij Festino! (voormalig Theater De Uitstek) bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht tussen 17.00 en 18.00 uur, waarna we een aangeklede borrel hebben. Om ca 18.30 uur is de prijsuitreiking. We hebben dit jaar weer een aantal bedrijven bereid gevonden om zeer fraaie prijzen ter beschikking te stellen. De kosten voor het meedoen aan de rally bedragen € 50,00 per equipe van twee personen. Dat is inclusief de routebescheiden en een fraai rallyschild. Uiteraard kunt u net zoveel passagiers in uw auto meenemen als u maar wilt. Bent u sponsor van de Rally dan kunt u uw relaties laten meerijden voor de prijs van € 30,-- per equipe. Leuk voor uw relaties! Wilt u de Rally sponsoren dan kunt u dat onderaan het inschrijfformulier aangeven. Aansluitend op de prijsuitreiking hebben wij voor de liefhebbers een speciaal uitgebreid en zeer gevarieerd Rallybuffet gereserveerd. In diverse kramen vindt u een soepenbuffet, koud- en warm buffet, en een saladebuffet. Daarnaast is er een originele ijscokar met diverse soorten roomijs. Het gehele buffet kunnen wij u aanbieden voor de speciale prijs van slechts € 35,00 per persoon. U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier te sturen of te mailen naar: Rotary Rally p/a Abr. Kuypersingel 59 3332 HB Zwijndrecht e-mail: rally@waalendevel.nlrally@waalendevel.nl Fax: 078-6823095 Na betaling ontvangen de inschrijvers medio september het ritreglement en de exacte starttijd. *Conform afspraken binnen de Rotaryclub is een klein gedeelte van de Rallyopbrengst bestemd voor internationale Rotarydoelen.


Download ppt "Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:"

Verwante presentaties


Ads door Google