De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 Nieuwe procedure voor de aanduiding van de veiligheidsconsulent* (1) Programmatorische Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie, Dit zijn de verschillende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 Nieuwe procedure voor de aanduiding van de veiligheidsconsulent* (1) Programmatorische Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie, Dit zijn de verschillende."— Transcript van de presentatie:

1 1 Nieuwe procedure voor de aanduiding van de veiligheidsconsulent* (1) Programmatorische Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie, Dit zijn de verschillende stappen. 1. De veiligheidsconsulent of de adjunct-veiligheidsconsulent laten aanduiden door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn. 2. De ondertekende aanduiding sturen naar de veiligheidsconsulent van de POD MI, per post of gescand per mail naar gilles.kempgens@mi-is.be, POD Maatschappelijke Integratie, Koning Albert II-laan, 30, 1000 Brussel. gilles.kempgens@mi-is.be * Dit geldt ook voor de adjunct-veiligheidsconsulent.

2 2 Nieuwe procedure voor de aanduiding van de veiligheidsconsulent*(2) Programmatorische Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie, 3. Vervolgens naar de site van de KSZ gaan. 4. Klikken op Veiligheidsconsulenten (net onder « Veiligheid en privacy »).

3 3 Nieuwe procedure voor de aanduiding van de veiligheidsconsulent*(3) Programmatorische Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie, of op  http://www.ksz- bcss.fgov.be/nl/bcss/page/content/websites/belgi um/security/security_03.html http://www.ksz- bcss.fgov.be/nl/bcss/page/content/websites/belgi um/security/security_03.html  Gaan naar “Evaluatievragenlijst voor de kandidaat- veiligheidsconsulent” en erop klikken, Het adres van de link is het volgende: http://www.ksz- bcss.fgov.be/binaries/documentation/nl/securite/security_ advisor_evaluation_distributed_nl.pdf http://www.ksz- bcss.fgov.be/binaries/documentation/nl/securite/security_ advisor_evaluation_distributed_nl.pdf

4 4 Nieuwe procedure voor de aanduiding van de veiligheidsconsulent (4) Programmatorische Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie, 7. Het document “Evaluatievragenlijst voor de kandidaat-veiligheidsconsulent” wordt geopend. 8. Lees aandachtig het volledige document ALVORENS het in te vullen. 9. Klik vervolgens op “hier” om het in te vullen document te openen. 10. Lexicon: verantwoordelijke voor het dagelijks beheer te Brussel: de Secretaris, in Wallonië: de directeur- generaal. De aanvragende instelling is het OCMW.

5 5 Nieuwe procedure voor de aanduiding van de veiligheidsconsulent(5) Programmatorische Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie, 11. Vul het volledige formulier in. 12. Wanneer het formulier is ingevuld, naar pagina 2 gaan en elektronisch ondertekenen. 13. Wanneer de Secretaris of directeur-generaal de veiligheidsconsulent is, de Voorzitter laten ondertekenen in de plaats van de Verantwoordelijke voor het dagelijks beheer. 14. Het feit dat elektronisch wordt ondertekend stuurt het document automatisch naar de Privacycommissie. 15. Druk het ingevulde formulier af als u het wil verzenden per post en bewaar steeds een exemplaar voor uzelf.

6 6 Nieuwe procedure voor de aanduiding van de veiligheidsconsulent(6) Programmatorische Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie, Wanneer de nieuwe veiligheidsconsulent al deze formaliteiten heeft vervult, moet hij: - Een vijftiental dagen wachten (behandelingstijd van de Privacycommissie); - De Verantwoordelijke Toegang Entiteiten vragen om naar https://professional.socialsecurity.be te gaan, te klikken op Werkgever en vervolgens te klikken op “aanmelden”.https://professional.socialsecurity.be

7 7 Nieuwe procedure voor de aanduiding van de veiligheidsconsulent(7) Programmatorische Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie, - Wanneer de veiligheidsconsulent reeds bestaat en een rol heeft, hem/haar te schrappen, - Wanneer de veiligheidsconsulent nog niet bestaat, hem/haar niet aan te maken, - Te klikken op “De lokale beheerder vervangen” - Het Rijksregisternummer in te voeren van de nieuwe veiligheidsconsulent, te registreren en te klikken op “bevestigen”.

8 8 Nieuwe procedure voor de aanduiding van de veiligheidsconsulent(8) Programmatorische Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie, Herinnering: de veiligheidsconsulent mag niet de Secretaris of de Directeur-generaal zijn in een groot OCMW. De veiligheidsconsulent mag niet de verantwoordelijke zijn van de informaticadienst of de directeur ervan. De Privacycommissie zal de informatie registreren, maar zal geen enkel oordeel geven over jullie kennis en zal niemand verhinderen om te worden aangeduid als informatieveiligheidsconsulent.


Download ppt "1 Nieuwe procedure voor de aanduiding van de veiligheidsconsulent* (1) Programmatorische Overheidsdienst Maatschappelijke Integratie, Dit zijn de verschillende."

Verwante presentaties


Ads door Google