De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Super Mario 64 Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Super Mario 64 Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt."— Transcript van de presentatie:

1 Super Mario 64 Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt 3d. Er is ook heel veel plezier aan te beleven. In 5 minuten uitgespeeld Het spel heeft heel veel glitches (fouten in het spel). Het heeft zoveel glitches, dat je het op een rare manier met 0 (van de 120) sterren in 5:32 minuten kan uitspelen, terwijl het de bedoeling is om minimaal 70 sterren te verzamelen, voor je de eindbaas kan verslaan. Wil je zien hoe ze dat doen, klik [link naar youtube]. Misvormd De graphics zijn niet erg mooi. Het is ook de eerste 3d game van Mario. Er wordt veel gebruik gemaakt van platte dingen. Zoals de bomen, die zijn plat, het zijn eigenlijk gewoon plaatjes van bomen. Mario is ook niet erg mooi gemaakt. Zijn huidskleur is bleek, Zijn neus is te groot, en hij kijkt erg scheel (En dat ziet er erg raar uit!) Boven: Bowser van Mario 64. Beneden: Bowser zonder misvormingen. Als je goed kijkt, zie je dat de bom niet rond is, alleen de voeten en de kroon zijn 3d. De linker Mario is zoals hij hoort te zijn, de rechter is die van Super Mario 64.

2 Super Mario 64 DS Dit spel is ‘Het beste spel ter wereld’ voor de Nintendo DS. Het is niet zo vervormt, en mooier. De ergste fouten in het spel zijn er niet meer. Als je het filmpje van Super Mario 64 heb gezien, merk je wel dat het veel fouten heeft: Zoals door een deur heen schieten. Het is wel jammer dat de DS geen grote fouten meer heeft, want die fouten zijn wel geinig! De DS versie heeft meer sterren (Levels) dan de Nintendo 64 versie. De Nintendo 64 versie heeft er 120, en de DS versie heeft er 150. Hieronder zie je foto’s van de verbetering in graphics van de DS. Welke Bowser is van de DS en welke van de Nintendo 64?

3


Download ppt "Super Mario 64 Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt."

Verwante presentaties


Ads door Google